arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. Bilgisayarımda vista kurulu. Elimde önceden alınan compeye marka scanner mevcut. Fakat scannerı bilgisayarıma tanıtamıyorum. Lütfen bana yardımcı olun:(
vista ve scanner
Önce scanner'ının web sitesine git ve Vista uyumlu sürücüsünün olup olmadığına bak. (Scanner'ının modelini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.) Eğer varsa, indir ve kur. Ama yoksa XP sürücüsünü Vista'da çalıştırmayı dene. Bunun için sürücünün .exe dosyasına sağ tıkla ve Uyumluluk'u seç. Windows XP (Service Pack 2)'yi seç ve onayla. Eğer hata vermeden kurulum tamamlanırsa şanslısın; artık scanner'ını kullanabilirsin. Bu yöntem de işe yaramazsa yapacağın fazla bir şey yok. Ya Vista'nın yanına ayrı bir XP kuracaksın, ya da InnoTek VirtualBox gibi seçtiğin USB aygıtlarını sanal PC'ye atayabilen bir sanal PC yazılımıyla sanal bir Windows XP kurup uğraşacaksın. Bu yöntemlerin ikisi de çok uğraştırıcı.
kurulum eger sürücüyle yapamıyorsan tarayıcı aç ve vistanın sürücüleri kurmasını bekle ben yazıcıyı öle kurdum eger kuruyorsa kurduktan sonra vistnın içinde denetim masasında tarayıcı klasörüne git bir bak calısıyor mu calısmıyor mu
http://www.scanner-drivers.com/companies/238.htm
Buradan yardım alabilirsin.