iyi günler creativeSBlive!5+1 ses kartımı sanırım vista tam olarak tanımadı hoparlörlerden yanlızca 2 si çalışıyor ne subwoofer nede diğer 3 hoparlöreden ses çıkmıyor acaba driverı bulmam konusunda yardımcı olabilirmisiniz.Driver buldum ancak yükleme sırasında birde hata vermekte. Boarda bağladığımda da aynı sorun var. Boar üzaerinde 7+1 ses kartı var ancak ondanda 2 hoparlörden ses geliyor. yardımcı olabilirimisinz. Teşekkürler
vista ve ses kartı
bence,hem ses creativeSBlive!5+1 kartını kullandığında hemde Boarda bağladığında 2 hoparlörden ses gelmiyorsa sorun senin bağlantıları hatalı yapmanda.bağlantıları birkez daha gözden geçir arkadaşım.
Vistada normalde 5+1 direk açık olmaz.Ses ayarlarından yapacaksın yapamazsan ses kartının vista driverini yükle bi program çıkacak saatin yanında onun ayarlarından 5+1i seçiceksin.
creativenin xfi modeli haricinde vista desteği yok bu yüzden bu ses kartını çift kanal kullamak zorundasın
ses kartının driver ını yüklemeye çalıştığımda hata weriyor. Ses kartının takılı olduğundan emin olun vs. yazıyor.Aslında vista boarddaki ve diğer ses kartını tanıyor ancak. ssi yanlızca 2 hoparlörden veriyor.Mixer yüklemeye kalktım ayar yapabilmek için onuda çalıştırmıyor.Acaba yeni driverların çıkmasını mı beklemeliyim?
erkanccreativenin xfi modeli haricinde vista desteği yok bu yüzden bu ses kartını çift kanal kullamak zorundasıdaha öncede yazmıştım, erkança katılıyorum
driver desteği aslında creative'in sayfasında var ancak nedense çalıştıramadım:-D peki çift kanal nasıl kullanabilirim? Center hoparlörden ses gelirmi?
Gelir stero modda kullanırsın diğer kanllardan ses gelmez
Aslında ses dnetiminden yapılandıra girdiğimizde.Orada 5.1 ve 7.1 seçenekleri var sonrasında sına dediğimizde tek tek hoparlörleri dolaşıyor. Bu demktirki jagları algılamıs.Ama nedense oyun ve müziklerde 2+1 çalıyo...
???
gökhan19 arkadaşım dediğin gibi saatin ordaki ses simgesine tıkladım ve yapılandır a girerek 5+1 ayarlarını seçtim.Ancak müzik dinlerken 2+1 çalıyo oyunlarda 3+1 centerla çalıyo.Hoparlörlerin girişleride doğru.çünkü yapılandırda tüm hoparlörleri check ediyo ve hepsinden de ses geldi ancak 5+1 şeklinde çalışmıyor. Yardımlarınız için saolun çözüme çok yaklaştık sanırım :-D
çözüme ulaşırsanız bnada hebr werin bnde vissta kurcam we bnde 5+1 war tırsmaya başladım bnm 5+1 lerin markası creative bi sorun olur mu bilmiyorum??
insider105iyi günler creativeSBlive!5+1 ses kartımı sanırım vista tam olarak tanımadı hoparlörlerden yanlızca 2 si çalışıyor ne subwoofer nede diğer 3 hoparlöreden ses çıkmıyor acaba driverı bulmam konusunda yardımcı olabilirmisiniz.Driver buldum ancak yükleme sırasında birde hata vermekte. Boarda bağladığımda da aynı sorun var. Boar üzaerinde 7+1 ses kartı var ancak ondanda 2 hoparlörden ses geliyor. yardımcı olabilirimisinz. TeşekküBende Audigy Value kullanıyorum nalesef creative'in sitesinden indirdigim vista driveri 5+1 sistemini desteklemedi.ama kart ile verilen cddeki driveri tanıt ve "media source go" yu da kur ve media source'dan surround secenegini aktif hale getir. ben bu sekilde su anda 5+1 ses alabiliyorum aksi halde ne kadar da denesem alamadım 5+1 sesi:(