arkadaşlar ben vistadan bi wma dosyasını telefona atıyorum ama çalmıyor bunu vistadan nasıl wma dan mp3 e çevirebilirim
vista wma
Sanırım bu ttnetten indirilen dosya olsa gerek, yani korumalı.
Telefonu pc ye taktıktan sonra media playeri açıp eşitlemeyi açın, telefonla media playeri eşitleyin.Eşitleme seçeneklerinde telefonunuz gelişmiş seçeneklerden kalite sekmesine geçip aygıtın desteklediği formata dönüştür seçeneğin seçin.Telefona atmak istediğiniz şarkıları şarkı liste bölmesine sürükleyip bırakın en son olarak eşitlemeyi başlatın. Tüm şarkıların koruması kaldırıp mp3 formatına dönüştürelerek telefona atılacaktır.Telefonda bunlar sorunsuz kullanabilirsiniz. Tüm bu yapacağınız dönüştürme işlemi tamamen yasaldır.
yha arkadaşım attıda wma attı yaa ben yasal iş yapmak istemiyorum sadece wma dan mp3 e dönsün yeter ttnet le alakası yok wma dediğim oyun şarkısı bunu nasıl telefona mp3 olarak atabilirim çevirici fln hiç bişi sorun deil kota derdim yok lütfen bi yardım edin
Bence WMA dosyalarını CD ye Windows Media Player 10 veya 11 sürümü ile yaz.Yani track cd oluştur.Daha sonra oluşturduğun CD yi takıp Windows Media Player dan MP3 biçiminde harddiske kopyala.Bunun içinde kopyala kısmının altındaki oktan biçimlenidire,sonrada mp3 ü seç.Son olarakta kopyalamayı başlat.MP3 ün müzik klasöründe bilinmeyen sanatçı klasörü altında olacaktır.
Eğer bunlarla hiç uğraşmak istemiyorsan
linkindeki küçücük bir program işini görecektir.