Diğer Arkadaş Biraz Daha Anlamayacağınız Şekilde Yazmış :)okadarda karışıkmı yazmışım benn.:SDaha Açıklayıcı Olarak Yazayım Dedim ...
Şimdi Sizin İşlemciniz x64 yani 64 Biti Destekliyor Veri Yolu Tamam ...Hemde 4.00 GB Ram'iniz Var 32 Bit Bunun Sadece 3.30 GB'sini Kullanır Ve Tam Performans Vermez Anlayacağınız ...Bu Kadarını Bilmeniz Yeter ... :) Bakalım Allah Nasip Ederse Bende Bir Lap Top Alacağım MAsaüstüm KAt KAt İyi Olacak Olsada Yenilik İyidir ...
kısa olsun diye böyle anlatmıştım.
Vista-XP Çözemediğim Olay...
- 1
- 2
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
104 mesaj
Arkadaşlar ofisteki laptopuma windows 7 32 bit ultimate yükledim ve gerçekten gözle görülür inanılmaz bir performans artışı yaşadım ve şunada inandım ki WİNDOWS 7 , XP'DEN ÇOK ÇOK DAHA HIZLI !
Arkadaşlar ofisteki laptopuma windows 7 32 bit ultimate yükledim ve gerçekten gözle görülür inanılmaz bir performans artışı yaşadım ve şunada inandım ki WİNDOWS 7 , XP'DEN ÇOK ÇOK DAHA HIZLI !windows 7 xp den hızlı diyemem ama şöyle bişi var windows 7 ile birçok drevers ler bilikte geliyor. uygun yazılım uygun donanımla birleşince birde işletim ssiteminin destekledği yazılımlar donanıma uyunca bilgisayr belli oranda hızlanıyor. Birda tıpkı vistadaki gibi( donım özellilkleri farklı olarak çalıştığını unutmayın) window 7 de ilk açılış esnasında bilgisayarın donaımına uygun şekle bürünüp donanımdan ve yazılımdan verim alabilmek için kendini performansa göre uyarlıyor.haliyel buda hızlanma yapıyor.
Vista sp2 ile bu özelliğe tam anlamıyla kavuştu.
windows 7 bu züelliği vistadan aldı.
- 1
- 2