Vista'ya ne kadar hazırsınız[test edin].
saol çok güzel ve yararlı bi haber olmuş
Ha ha işlemciden gecemedim gerisi geçti.Vista için Sempron or better diyo.Pff.Kendi sitesinde intel için yeterli demeyecekti hrhalde
intel gerçektende vista ile tam anlamıyla düzgün çalışmıyor zaten piyasada hp ve diğer firmaların sattığı dual core ve core duo notebook olsun pc olsun vistada hemen olmasa bile kısa süre geçer geçmez sistem sapıtıyor yada donanım tabanlı sorunlar başlıyor.dikkat edilecek olursa madem intel iyi ve uyumlu neden testlerde sadece amd ben bunu hep merak ediyorum bu formdaki gerek yöneticiler gerek diğer piyasadakiler intel diyorda neden amd kullanıyor kendilerine gelince test ve uygulamalarda??? şuna kadar çıkan bütün byte chip vb. diğer dergilerde teknoloji kalında falan vista denince amd kullanılıyor bu işte bir çelişki yokmu acaba madem core2 duo 2'ye katlıyor amd'yi vistadada olsa olsa yarı yarıya düşer performans.amdlerde zaten ne vistada nede diğer işletim sistemlerinde performans düşüşü olmuyor.
eline sağlık oldukca güzel. (: benim notebook good olarak veriyo. best e ulasmak için çok çalışmak lazım (: kolay gelsin.
Hayır geçtiniz dese ne olacak anlamıyorum.millette kerizdi aa amd sitesinde intel önermedi dur gidip amd alayım mı diyecek...
tüm sistem donanımlarım uygun muş,sevindim.ama vista ya geçmeyi en azından 3 sene daha düşünmüyorum.sağol paylaşımın için.
BİZDE İŞLEMCİDE TAKILI KALDIK.ZATEN GEÇMEYİ DÜŞÜNMÜYODUM.
Walla ben Vestel Laptop İle Neredeyse Beste Yaklaştım. Tek sorun şu Ekran kartı :D
Aşağıda Resimde Görüntüsü war. İkincisi AMD Hazırlamıyor bu testi http://www.systemrequirementslab.com/ Burası hazırlıyor.