merhaba arkadaşlar ben 1 hafta önce orjinal vista yı xp ye çevirdim oyunları kaldırmadığı için şimdi uyumluluk ve bi kaç sorun nedeniyle yeniden vistaya dönmem gerek vista şu an D sürücüsünde tam emin diilim ama içi bomboş gösteriyor ama 4.5 gb dolu alan var zaten orjinalken baktığımdada vista :D deydi içinde recorvery klosörü ve diisk sürücüsü resmi
vardı.Vistaya nasıl dönebilirim.yardımlarınızı bekliyorum
Vista Yardım
neleryapmalıyım herkez bir fikrini söylesin lütfen bi şekilde yerel disk D ye geç
ip recorvey manager formatlamalıyım pc yi
bende vista cd si yok alırken içine yüklemişler vista orjinali yerel disk d ye şu an orda yinede yardımın için saol
ya yardımcı olun acelem var ya biri bişe yazsın ya kafadan at yeterki bişe yazınnn
arkadaşım disk nasıl olmaz bilgisayarı sıfır aldıysan mutlaka recovery diski vermiş olmaları lazım ama illa yok diyosan bi orjinal vista bul onu yükle yüklerken yüklediğin vistanın orjinal keyini gir kurduktan sonra bilgisayarın altında vista etiketi vardır oradaki keyi bilgisayar,sağ tık,özellikler sekmesindeki ürün anahtarı değiştir kısmına tıklayarak gir işte hepsi bu
0 aldım da yok işte bazı sebeplerden dolayı zaten vista yüklü yerel disk d ye ordan girmeliyim
ya yardım gelmicek herhalde en iyisi xp ye format atıp kullanmak