Arkadaşlar
Benim pc de ( GA-81915ME-GL )gıgabyte ana kart var. vistayı yüklesem acaba sürücüsü sorun yaratırmı. Yada yeni bir sürücü nerden temin edebilirim.
vista yüklenen pc lerdekisürücü sorunu
Olmaz herhalde forumda kullanan arkadas varsa daha iyi yardimci olurlar
arkadaşlar yeni pc aldım ve vistayı (ultimate)kurduğumda makineden ses gelmiyordu otomatik olarak bütün driverlarını görmüştü ama ses yok ne yaptım ne ettim olmadı asus un sitesinden driverini indirdim genede banamısın demedi xp yi kurdum canavar gibi ses falan gelio bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.
Asus P5LD2 SE ANAKART
1 GB RAM
D.CORE2 1.86GHz 1066FSB
160GB HDD
ASUS 512MB X1600 SERİES
birazdaha kurcala arkadaşım bence bendede oldu fakat bir kere oldu ondan sonra format attığım halde bile tanıdı kendi kendine dene bence bıkma
mrb arkadaşlar bende vista premium kurdum yazıcımı tanımıyor.lexmark x2350 modeli sitesindede vista driver yok bana yardımıcı olursanız sevinirim.
fdulek6mrb arkadaşlar bende vista premium kurdum yazıcımı tanımıyor.lexmark x2350 modeli sitesindede vista driver yok bana yardımıcı olursanız sevinirim.xp için inf dosyaları wardır. aygıt yöneticisinden o inf dosyaları göster kurabilirsin.
vista basic yukledıık yazıcımız lexmark z645 vista surucusunude yukledık ama çalışmıyor yazıcı sımgesınde cevrmdısı yazıyor acaba neden bılen soylesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn