Xp Vardı Çöktü Arkadaşlar Elimde Orjinal Vista Home Basic Var.Xp Cdsi Kayboldu Vista Kursam Yavaş Mı Çalışır.Hızlandırmak İçin program yöntem v.b Varmıdır.
Vista Yüklesem Yavaş Mı Çalışır ?
Sistem Özelliklerim Şunlar
1 GB Ram
256 Mb Ekran Artı
80 Gb Harddisk
İntel Dual Cpu e2180 İşlemci
Xp Cdsi Kayboldu 2 Ram Alamam Şuan
vista pc ile geldi bunu kursam hızlandırma programı var mnı
Rahat kullanmak istiyorsan 1 GB daha ram alman lazım ama alamam diosan 1 Gb ile kullanırsın.
yok artık!

9 gb hafıza 198 mb ram 596 mhz işlemci 8 mb ekran kartı ile yıllar boyunca çok rahat xp çalıştırmış insan olarak şunu derim ki arkadaşın sistemi rahatlıkla xp'yi kaldırır. Ancak vista'da zorlama yapabilir. Home Basic sürümünü bir dene istersen. Çünkü birçok Vista özelliği orada yok. Ama sakın Ultimate falan denemeye kalkma sistem alev alabilir
kısa vadede xp sp3 kullananı öneririm. Çünkü hem Microsoft sp3 desteğini kaldırmadı hemde performans konusunda iyi verim alırsın. Ancak Microsoft çok yakında onu da kaldıracak. Bu nedenle uzun vadede Vista Home Basic kullanmanı öneririm.
merhaba arkadaşlar, benim arkadaşım yeni pc aldı işletim sistemide windows 7 lakin kutunun içinde bir windows 7 daha wardı o içindeki cd mi yüklü pc sinde bilmiorum açıkmıydı benmi açdım hatrlamıorum herneyse konu şu ben bu windows 7 yi yüklesem kapıma polis fln dayanırmı bunu bilmek istiorum bu arada windows 7 orginal gerçek key i fln war
dayanmazmerhaba arkadaşlar, benim arkadaşım yeni pc aldı işletim sistemide windows 7 lakin kutunun içinde bir windows 7 daha wardı o içindeki cd mi yüklü pc sinde bilmiorum açıkmıydı benmi açdım hatrlamıorum herneyse konu şu ben bu windows 7 yi yüklesem kapıma polis fln dayanırmı bunu bilmek istiorum bu arada windows 7 orginal gerçek key i fln
çoğu kişi soruyu soranı dinlemiyor. arkadaş xp cdsi ni kaybetmiş elinde orjinal vista var. bu durumda 3 yıl vista kullanan biri olarak tak sorun yaşamazsın diyorum. ama aero yu kapatırsan daha iyi olur. 1 gb az ama idare edecektir eğer 1 gb daha bulursan çok stabil ve hızlı bir sistemin olur. vistayı kötülüyenlere bakma. 3 gb ram athlonn 64 x2 hd 2400 ile 3 yıl tek format istemeden, tek sorun çıkarmadan beni memnun etti. şimdi win 7 ultimate (korsan tabi) kullanıyorum ama performansta bir artış olduğunu söyleyemem. vista orjinalse geçmek daha mantıklı.
Vistanız orjinalse zaten fazla sorun çıkarmaz güncelleştirmeleri alacağı için stabil ve sorunsuz çalışmaya başlayacaktır.Eğer ileride 1 gb daha ram alırsanız çok daha iyi performans alırısınız orası başka.