Vista Yüklü Notbooka XP Nasıl Kurulur?

Montana_Max
28-05-2008, 18:44   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

Elimde "Packard Bell"in BV PB2 anakartlı intel işlemcili notbooku var. Şu anda vista kurulu ve ben buna XP kurmak istiyorum. Format atarken F6 ile yönlendirip raid driveri kurmamı istiyor. Notbookta floppy olmadığı için ve driverler cd olarak bende mevcut olduğu için işlemi gerçekleştiremiyorum. Tavsiye üzerine driverleri XP kurulum cdsinin içine Nlite programı ile entegre ettim; fakat bu sefer de cd çalışmadı ne hikmetse. Kurulumu nasıl gerçekleştirmem gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. Kolay ve güvenli bi yol olursa daha da çok sevinirim  Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Banned
28-05-2008, 19:07   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Bahsettiğiniz aşamada xp flash diskleri görmektedir. Sata raıd sürücünüzünü flash diske atıp f6 seçeneğinde flas diske ulaşıp  sürücünüzü buradan kurabilirsiniz.

Montana_Max
28-05-2008, 19:17   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

Driver cdsinin içindeki tüm dosyaları flash diskin içine atmam yeterli mi? Daha önce format atarken o aşamada xp cdsini çıkarıp driver cdsini takıp öyle devam etmeyi denedim belki olur diye; ama A: sürücüsüne gerekli driverlerin olduğu diski yerleştirin gibisinden bir uyarı geldi. Şimdi bir de driver cdsindeki tüm her şeyi flash diske atıp öyle deneyeyim. Olur mu dersiniz, onay veriyo musunuz?

Banned
28-05-2008, 19:24   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

o vakit formattan önce tüm flopy seçeneklerini biostan kapalı konuma ayarlayın böylece size A ya diski yerleştirin demeecektir.