vista yukseltme

BasBelasi
30-03-2008, 00:41   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
53 mesaj

merhabalar, bişey danışmak istiyorum, ben home premium kullanıyorum, windows sürümünü yukseltten ultimate ye geçmek istiyorum ama merak ediyorum, diyelim ki ben ilerde sisteme format atarsam ben de home premium var, satın aldığım ultimate içeriğini tekrar nasıl elde edecem, yani, tekrar mı satın alacam, yani nası işliyor bu sistem anlayamadım, açıklayabilirseniz sevinirim=)

BasBelasi
30-03-2008, 00:45   |  #2  
OP Üye
53 mesaj

bir soru daha, bi program yuklemek istiyorum poser 7 adı, install e tıkladığm zaman ; istenilen işlem için yukseltme gerekiyor, yazıyor, bu ultimate ye yukseltmem anlamında mı acaba, tam anlayamadım?

Banned
30-03-2008, 01:42   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

1.) Eğer siz ultimate lisansa anahtarı satın aldıysanız birdahaki kurulumda o lisans anahtarı ile kurulum yaparsanız sisteminize vista kurulur.
2.) Bu uyarı programın bu sürümünün vista uyumluluğu olmadığını bu nedenle vistaya uyumlu olan üst sürümünü indirip kurmanız gerektiğini bildirmektedir.Yani sistemin değil programın üst sürümünü.

BasBelasi
30-03-2008, 04:09   |  #4  
OP Üye
53 mesaj

khramn çok teşekkür ederim yanıt için=) 2nci cevap gayet açıklayıcıydı anladım teşekkür ederim, ama ilk cevabı tam anlayamadım, tekrar anlatayım ben, ben de lisanslı vista home premium var, internetten bu sürümü ultimate ye yukseltsem, ileride pc e forat attığımda yine premium kurmuş olacağım, demek istediğim önceden bu çevirimiçi aldığım ultimate sürümünü tekrar kullanabilecekmiym? bunun için ne yapmalıyım? sormak istediğim buydu, umarım anlatabilmişimdir=)

stern
30-03-2008, 12:25   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,453 mesaj

1- yükseltem eişleminde tekrar Ultimate ile elindeki kurulum anahtarı ile kurum yapamazsın. kurulum adımlarında ilk olarak ultimate ile kurulum işleminde ürün anahtarı girmeden bu kurulumu gerçekleştirmelisin sonraısnda aynı sisteme tekrar bir kurulum yaparek yüksetme seçeneğini seçip ürün anahtatırını girerek kurulum yapman gerekiyor. yani 2 kurulum birden yapmalsın

2- çalıştırmak istediğin araç yükseltme gerekiyor demesi o programın üzerine sağ tıklayıp yöneti olarak çalıştır demek oluyor. yani işletim sistemi sürümü ile ilgili değil.
sadece çalışmak için yönetici haklarına sahip olması gerektiğini söylüüyor sana sistem

stern
30-03-2008, 12:28   |  #6  
Yıllanmış Üye
1,453 mesaj

Vista dvdlerinde tüm sürümler var olduğundan elindeki dvd ile yeniden kurulum yapmak istediğinde direk yukarıda anlattığıum gibi adımları kontrol ederek yapabilirsin. önemli olan kurulum aşamasında çevrim içi satın almış oldğun ürün anahtarı.

BasBelasi
30-03-2008, 12:30   |  #7  
OP Üye
53 mesaj

stern çok teşekkür ederim, sayende gerçekten oldu, yönetici olarak kur demek yeterliymiş=) çok teşekkür ederim, diğer işlem için de inceliyorum şu an=)

stern
30-03-2008, 12:35   |  #8  
Yıllanmış Üye
1,453 mesaj

Rica ederim çözüldüğüne sevindim

BasBelasi
30-03-2008, 20:49   |  #9  
OP Üye
53 mesaj

stern, fırsat bulup cevap yazamadım , ilk cevabını çok iyi anladım, çok teşekkür ederim yardımın için=)