bilgisayım vistaydı xp yukledim ve galba içinde recorvery yeri varmış gitti ama recorvery dvd si var tekrar vista olurmu çokkk acillll
vista
Bende aynı şeyi yaptım geri dönuşu yok,ne yazıkkı olmuyor.eğer hala garantisi varsa elinzideki cdlerden tekrar windows vistayı kurun.Sistem duzgun bir şekilde çalışmayacak programlar vb uyarı vericektir.O zamanda sanki sizden kaynaklanan bir sorun yokmuş gibi bilgisayarcıya gidin ve recovery kısmını tekrar oluşturmalarını rica edin.
recorvery den mi kurayım gene yoksa vista dvd simi diyon
Elinde bulunan recovery dvdisinden kurulum yap.Kurulum sonuna kadar ilerliyor ancak hemen sevinme :) kurulum tamamlandıktan sonra ortaya çıkıyor sorunlar.(Bende öle olmuştu)
işte sorunum o recorvery yapamıom nası yapılacak solermısın sana bu arada çok teşekkür ediyorum
Bilgisayar açılırken sölemesi lazım.Şu tuşa basarsan recovery açılır diye.Sanırım bende f9 yada f11 tuşlarından birisi olması lazım.
basıyorum olmuo o başlangıçta asus yazıyo ozman mı
Arkadaş ben vistayı recovery cd sinden defalarca kurdum.
bendeki dizüstü Toshiba Bilgisayar açılırken benimkinde ekranın altına F2 ve F12 yazısı gelir. F12 ye bastığımda ekrana dvd den önyükleme diye yazı çıkar enter dersin yüklemeya başlar.
Fakat diğer acer disüstünde böyle değil. sadece F2 seçeneği var. bundada açılırken F2 yapıyorum açılan menüden BOOT menüsünden en üste (DVD seçeneğini F6 (yukarı) F5 ( aşağı) )getireceksin F10 deyip yes seçeneğine enter leyeceksin bilgisayar açılırken dvd den önyükleme yazısı çıkarsa enter' a basarsın çıkmazsa zaten dvd den önyüklemeye başlar.