merhaba arkadaslar.bn bi hafta önce çift çekirdekli,256 mb ekran kartına sahip, 2 gb rami olan bi dizüstü bilgisayar aldım.dizüstünü vista yüklü olarak verdiler..ama vistanın bi çok programla henüz uyumlu olmayıp yavaş olduğunu söyledi bi kaç tanıdığım.sizce doğru mu?yani vista yerine xp proffesional kurrdurmalımıyım?bu konuda bana yardımcı olursanız cok sevinirim:)ayrıca vistayı nasıl kuracağım konusunda da pek bilgim yok.nasıl yapabileceğim konusunda yönlendirebilir misiniz?cevaplarınız için şimdiden cok teşekkür ederim:).
vista..
vista ile kullanmanı öneririm...
Bende Vista öneririm Vista'nın kurulumu ise aynı XP gibidir hatta daha kolaydır bilgisayarınızı cd/dvd'den açılacak şekilde ayarladıktan sonra Vista dvd'sini takınca herşey otomatik halloluyor zaten bir tek ülke dil seçiyorsunuz kolay gelsin...
xp'yi dusunme bile, hazır vista gelmis sana ole kalsın.
Herkes neden xp yi kötüymüş gibi konuşuyor anlamıyorum şu anki durumda vista dahamı iyi sizce xp den acaba ? bir sürü güvenlik açığı var sp1 ise daha 2008 de alah bilir hangi ayda çıkıcak...
xp devri yavaş yavaş sona ermekte bence bırak pcnin vistalı kalsın hem sende 2gb ram varmıs bence gayet performaslı çalısır..
vonesHerkes neden xp yi kötüymüş gibi konuşuyor anlamıyorum şu anki durumda vista dahamı iyi sizce xp den acaba ? bir sürü güvenlik açığı var sp1 ise daha 2008 de alah bilir hangi ayda çıkıcak...tabiki vista daha iyi, sen vistayı adam gibi alıp inceledinmi? doru duzgun kullandınmı? hem vistada güvenlik acıgı var diosunda XP cokmu guzel? 900den fazla güncelleme yayınlandı sadece xp icin bugune kadar. ayrıca güvenlik icin o kadar antivirus programları, güvenlik duvarları falan kullanırsınız tartışılır forumlarda defalarca, ama sora gelip dersiniz cok acık var. acıksız bitane gosterin o zaman? otekilerin cok az acıgının olmasının(gerci olması deil bilinmesi)tek sebebi daha az goz onunde olması. sen hacker olsan dünyanın %90'ından fazlasının kullandıgınamı yoksa otekileremi saldırı planlarsın?Son Düzenleme: uGuR.uK ~ 15 Eylül 2007 18:24
eğer sıfır bi pc ye kuracam desen xp derdm ama hazır vista gelmşse bde 2 gb ram i varmş bncede öyle kalmalı:)