bilgisayarımda vista ultimate 32 bit yüklü 64 bit yapabilirmiyim neler gerekli???...
LÜTFEN YARDIMMMMMm!!!!!!!
bilgisayarımda vista ultimate 32 bit yüklü 64 bit yapabilirmiyim neler gerekli???...
Yeni bir windows vista 64 bit satın alman gerekli
bilgisayarın desteklemesi gereken bişi yokmu*??
Tabi ki var işlemvinin markası ve modeli nedir? 64 bit işlemci destekleyen bir işlemci ise sorunsuz şekilde kurman gerekir. modelin yazarsan yardımcı olurum
Evet.Vista Ultimate 64 bit versiyonunu almalısınız ve 64 bit bir işlemciye sahip olmalısınız.
vistacıgorkbilgisayarımda vista ultimate 32 bit yüklü 64 bit yapabilirmiyim neler gerekli???...Böyle bir geçiş söz konusu değil tamamen sıfırdan 64 bit vista kurman lazım tabi sürücüleri ayarlamayı unutma
ayrıca tam olarak 64bit destekli oyun ve yazılım sayısının az oldugunuda unutma, sadece isletim sistemi ve donanım destekleyince windows'un ve ona baglı bikac temel sey hızlı calısır o kadar, uygulamaların ve oyunlarında performans artısı gormek istiyorsan onlarında 64bit'e uygun oldugundan emin olmalısın.
elazigliayrıca tam olarak 64bit destekli oyun ve yazılım sayısının az oldugunuda
sternTabi ki var işlemvinin markası ve modeli nedir? 64 bit işlemci destekleyen bir işlemci ise sorunsuz şekilde kurman gerekir. modelin yazarsan yardımcıekran kartı nvidia geforce fx5500 256mb
64bit destekliyomu bilmiyorum
elazigliayrıca tam olarak 64bit destekli oyun ve yazılım sayısının az oldugunuda unutma, sadece isletim sistemi ve donanım destekleyince windows'un ve ona baglı bikac temel sey hızlı calısır o kadar, uygulamaların ve oyunlarında performans artısı gormek istiyorsan onlarında 64bit'e uygun oldugundan emin olmalısın.pek oyun oynayan biri değilim
konunun ekran kartı ile ilgisi yok işlemcin ile ilgili var
işlemcibilgisi nerde yazıyor??
Bilgisayarıma sağ klik--Özellikler.İşlemcinin adına ordan bakın.
ıntel pentium 4 cpu 3.00 3.1 ghz çift çekirdek
64 bit kullanıyorum sistemin kaldırıyorsa çok farklı daha hızlı kullanırsan farkı göreceksin
intel pentium 4 inside 3.2 lerde 64 bit destegi varmı?
selam kardeşim pc nin özelliklerini yazarsan sana 64 bit kullanabilrimisin öneride bulunurum.sevgiler