vistada aero problemi

thedoctor
21-03-2009, 00:52   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

evet arkadaslar daha önce acılan konuları takip ettim ama benim sorunum onlara benzemiyor arkadaslarımda vista kullanıyo kendi bilgisayarımda aero olmadıgını hiç farketmemişdim 2 aydır dün farkettim onların pencereleri simge durumuna kücültülürken kayarken benimki öyle olmuyodu görünüm ayalarından bakdıgımda vista aero secili oldugunu gördüm arkadaslarımda fakat bende öyle bir secenek bile yok saydamlıkta yok bu aero yu nasıl yükleyebilirim ve pencerelerim kayarak acılabilir bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim iyi geceler

serkan143
21-03-2009, 01:12   |  #2  
Üye
78 mesaj

Selam arkadaşım   sorununu çözmen için yardımcı olmaya  çalışayım  öndelikler senin  kullandığıj vista sürümü  hangisi      home business , ultimate , home premium  sürümlerinde    aero özellikleri  mevcut    ama senin vistan   home basic yada starter   versiyonu ise  aero  aktif olmayacaktır.Hangi    sürüm vistayı   kullandığını öğrenmek istiyorsan eğer   bilgisayarım üzerinde sağ tuş özellikler dediğin zaman alt tarafta  özellikleri yazar.Kolay gelsin  :=)

thedoctor
21-03-2009, 01:22   |  #3  
OP Taze Üye
4 mesaj

home basic bu yüzden mi bende yok

umut101010
21-03-2009, 10:38   |  #4  
umut101010 avatarı
Yıllanmış Üye
1,672 mesaj

evet home basicde aero arabirimi yoktur ama aero yapan bazı programlar vardı

Banned
21-03-2009, 10:50   |  #5  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
934 mesaj

eğer aroyu kullanmak istiyorsan tuneup 2009 u kur sonra customize windows/tuneup styler yoluyla açılan pencereden visual style ı seç yanda açılan pencereden add butonuna tıkla sonra download visual style from tuneup online ile ilgili sayfaya ulaş oradan istediğin aero stilini indir sonra onu seçip uygula de bu kadar ama saydamlık çalışırmı ondan emin diilim

suikastby
21-03-2009, 13:02   |  #6  
Yıllanmış Üye
370 mesaj

arakdaşım truetranspary mı ne böyle bi prhoram onu kurr

thedoctor
21-03-2009, 19:13   |  #7  
OP Taze Üye
4 mesaj
aapociapo
eğer aroyu kullanmak istiyorsan tuneup 2009 u kur sonra customize windows/tuneup styler yoluyla açılan pencereden visual style ı seç yanda açılan pencereden add butonuna tıkla sonra download visual style from tuneup online ile ilgili sayfaya ulaş oradan istediğin aero stilini indir sonra onu seçip uygula de bu kadar ama saydamlık çalışırmı ondan emin
bu yazdıgını baska bir konuda gördüm yapdım ama saydamlık çalışmadı Terleme

thedoctor
21-03-2009, 20:52   |  #8  
OP Taze Üye
4 mesaj

arkadaslar cevabımı buldum aero home basic de bulunmuyomuş sansıma küsücem artık böyle devam ilgilen arkadaslara cok tesekkürler

anil_akbay
21-03-2009, 23:04   |  #9  
anil_akbay avatarı
Üye
77 mesaj
thedoctor
arkadaslar cevabımı buldum aero home basic de bulunmuyomuş sansıma küsücem artık böyle devam ilgilen arkadaslara cok tesekkü
bence bi arkadaşından vista home premium yada ultimate bul yükselterek kolayca hiçbir programın ayarların silinmeden kullanabilirsin bulamazsanda nette çok var torrent sitelerinde felan indir kur istersen

embalotr
27-03-2009, 00:34   |  #10  
Üye
77 mesaj

Evet bende de aynı şekilde canavar bi makine var ancak lisanlı home basic ile geldi lisans ücreti en ucuz ve vista görüntüsüne en yakın olduğu için kuruyorlar home basici bilgisayara ve aero vistayı vista yapan aero ortada olmuyor...
Bende ilaçlı bir vista ultimate kurdum ve şakır şakır kullanıyorum şimdide