Evet arkadaşlar biraz komik gelebilir ama divxlerin altyazısını açamıyorum. media player açmıuo clasic de açmıyo bs player vistada hatalı çalışıyo kendi sitesinde bile yazıyo hata olduğu. Micro DVD açmıyo MV2 player açmıyo, Gdivx diye bi program açmıyo. KIsaca divxlerin altyazısını açamıyorum açabilen varsa yardım edebilir mi lütfen. Normalde en kötüsü k-lite kodecle gelen media player classic açardı ama o da açmıyor directx hatası veriyo anlayamadım. Yardım Lütfen.
Vistada altyazılı film izleme
vistada directx 9.0 bileşenleri mevcut değil o yüzden directx hatası alıyorsun bende bazı oyunları kurunca aynı hatayı veriyor sotun nasıl çözülür dersen directx şubat güncellemesini indirirp kur ve ondan sonra dene directx 10.0 çok farklı olduğu için 9.0'da uyumsuzluk yaşatıyor.
vendettaEvet arkadaşlar biraz komik gelebilir ama divxlerin altyazısını açamıyorum. media player açmıuo clasic de açmıyo bs player vistada hatalı çalışıyo kendi sitesinde bile yazıyo hata olduğu. Micro DVD açmıyo MV2 player açmıyo, Gdivx diye bi program açmıyo. KIsaca divxlerin altyazısını açamıyorum açabilen varsa yardım edebilir mi lütfen. Normalde en kötüsü k-lite kodecle gelen media player classic açardı ama o da açmıyor directx hatası veriyo anlayamadım. Yardım Lütfen.
nero show time ile altyazı lı olarak zileyebilirisn
ben şuan vistada öyle izleyebiliyorum
direct x in yeni versiyonunu yükle daha sonra gomplayer ı www.gomplayer.com sitesinden indir ve bilgisayarına yükle, bütün film formatlarını altyazılarıyla seyredebilirsin. altyazı ile film aynı ad ve aynı klasörde olursa altyazıyı otomatik başlatır.
Yapmanız gereken Aura özelliğini kapatmak bu konu ile ilgili olarak Vista ve BS konusuna gerekenleri yazdım. Direct x ile oyun sorununu giderebilirsiniz ancak değer player proğramlarını onunla çözemezsiniz. Uyum sorunu giderilmediği sürece yapmanız gerekenler orada. Ancak yanıda uyum sorunu giderilir. Yazdığım şekilde yaparsanız oyunlarıda donma olmadan oynayabilirsiniz sevgiyle kalın x