arkadaşlar forumda öncedende açılmış bu konu ama bir sonuca varılamamış,k-lite codec packin son sürümü yüklü ve nerdeyse bs playerin çıkan son sürümlerinin hepsini yüklememe rağmen aero hatası veriyor ve bs player çalışmıyo ben bs playera çok alıştığımdan ısrarla kurmak istiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
vistada bs player?
gökhan19gom playeri öevet haklısın gom player çok daha iyi vede desteklediği vide formatı gayet iyi
bu codec paketini öneririm.
Codec Pack All in 1 6.0.3.0
ayrıca; bsplayer sorunlu bir oynatıcı. divx ve avi ağırlıklı oynatıcı. Vista'da gom player ve media player dışında şuan için başka alternetifin yok.
cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar gom player ı indireceğimç
bs playrın bende hsatayım ama calıstırmıyor vısta kardes her yolu denedım sordum sorusturdum ama olmadı codek ındırdım olmadı bend ebaska cozum buldum Media Player Classic bence sneden dene gayet ııı arkadasım
Zaten BSplayer in kalitesi eskisi gibi değil... sana k-lite pack ve VLC playeri öneririm... açamadiğin sey kalmaz
aero hatası vermesinin tek nedeni programın ayarlarının aero için ayarlanmaması ile ilgili aynı olay media player classic ile de olmustu ordaki ayarlar daha açıklayıcı oldugu için sorun rahatlıkla çözülebiliyordu
bsplayerda ayarlar kişiselleştirildiği ve her tür kullanıcının rahatlıkla bsplayerı kullanması için görüntü ayarları en alt seviyede bunu yükseltirseniz hiç bir sorun kalmıyor
bs player ana penceresinde ctrl+p yapın veya menü-seçenekler-tercihler deyin açılan sayfada görüntüye gelin görüntü sekmesinde görüntü hareketlendirmesini seçin orada hareketlendirme kipini wmr 9 lardan biri veya evr seçtiğinizde sorun kalmayacak aero sorunsuz calısacak
vistayı ilk kurduğumda bs player çalışmamıştı dediğin gibi ama bu sabah vistayı tekrar kurdum (XP to vista) ve bs player çalışıyor
çok fazla bu işlerle işim yok sistemde k-lite codec yüklü acaba bs player mi yoksa k-lite kodec mi daha fazla codec destekliyo.Googleden arayıp öğrenecektim ama baktım baş döndürecek kadar çok acayip codec tipleri var bilen birilerine soriyim dedim.