arkadaşlar vista diğer winamplarda hata veriyor.vista için winamp programı var mı?varsa linki nedir?yardımlarınızı bekliyorum....yoksa alternetif bi program önerir misiniz?(ama winampı aratmasın.)
şşimdidden teşekkürler....
vistada diğer winamplar çalışmıyor
Bence hata sende.Bende vista home premium var ve winampı sorunsuz kullanıyorum.Sendeki eski winamp olabilir sitesinden en güncel sürümü yükle 5.34 bende sorunsz çalışıyo.
winamp.com da 5.35 sürümü var onu dene. çalışmamasına imkan yok. tabi fistan 64 bitse onu bilemem
bende vista ultimete 32bit kurulu sorunsuz sekilde calısı (5.33de vista tükledim, 5.34 ve suan 5.35 kullanmaktayım ;))
arkadaşlar sorunu başka bir açıdan yanıtlayacağım ama wmp11 bence gayet iyi bir program farklı programlara gerek yok..belki de winampın wmpdan üstün özelliklerini bilmediğim içindir.
wmp11 her zaman ço hantal bir yapsı var h.özgür yani winamp gbi hızlı açılmıyor bazen müzik başka yerde alttaki kaydırmaya yarayan araç slider başka yerde pek randımanlı değil ama alternatif olma bakımından tamam
evet hantallık açısından haklısın ama son sürümündeki iyileştirmeleri biraz puanını yükseltmiş bence yani iyi bir alternatif olmuş
real player
winamp
media player
jet audio
4 ü de iş görür ama ek özellikte winamp a kalıbımı basarım