merhabalar,
bilgisayarımda vista yüklü. internet explorer7'yi kaldırmak istiyorum fakat birtürlü başarılı olamadım. ie7 yi kaldırmanın bir yolu varmı. ie6 yüklemek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
vistada ie7 nasıl kaldırılır?
program ekle kaldırdan windows bileşenlerini ekle kaldırdan kaldırabilirsiniz ancak vista ie6 yı kabul etmiyor.
vistada bileşen ekle kaldır yok, onun yerini windows özelliklerini aç/kapat adlı yeni bi uygulama getirilmiş ki ordanda ie kaldırılamıyor maalesef, XP'deki gibi degil. ya 7. sürümü kullanırsın yada alternatif firefox gibi yazılımları denersin, 6 olmaz vista'da. zaten niye 6 istiyorsun ki?
kullandığım bir poğram ie7 ile uyumlu değil durmadan hata ayıklama mesajları karşıma çıkıyor. Normalde web tarayıcım firefox. ie7'nin devre dışı kalması işimi görürmü? kendim denemek istiyorum fakat ie7'yi windows bileşenleri aç kapa kısmında herhangi bir başlık altında göremedim. yeri neresidir?
VISTADA CAKILI GELIYOR EXPLORER 7 ONUN ICIN ZOR BIR DURUM. SUNU DENE EXPLORER 7 OPTINLARINDAN RESET DERSEN EXPLORER ILK KURULU HALNE GETIRIRSIN ONDAN SONRA DA UPDATE YAPTIRKI EXP.7 UPDATE DINI YAP ODA OLAMZSA DEMO OLAN EXP 8 KUR 7 DEN DAHA IYI MA BETA. EXP 7 NIN UZERINE EXP 7 DOWN ET KURMAYA CALIS.
Windows vista da internet explorer 7 gömülü vaziyettedir.İnternet explroer 7 yi kaldırıp internet explroer 6 kullanamzsın.
Başlat/Çalıştır/regedit Yaz orda arama yaptır İnternet Explorer7 bulduklarını sil yeter...
GTBlackBaşlat/Çalıştır/regedit Yaz orda arama yaptır İnternet Explorer7 bulduklarını sil yeter...Sakın böyle bir şey yapmayın! Bundan sonra Vista çalışmayabilir. Bu şekilde IE7'yi kaldıramazsınız.