internet bildirim simgemi nasıl geri getirebilirim yardimcı olurmuusunuz?
vistada internet bildirim simgem kayboldu
Sorun çözülmüş :)
onu bılıyorum ancak ag kutucugu etkın degıl secim yapılamıyor
aşağıdakilere gir, gerisini bulamadım :) ama oralarda olması gerek
hala internet bildirim simgem etkinleşmedi.pc altust ettım olmuyo.regeditteki anahtarlarıda guvenlı modda sakladım olmadı gercekten bılne bırıı yardım etsın lutfen....
senin için bulmaya çalışacam ya :)
Kablosuz Ağ Bağlantısı aygıtının sürücüsünü tekrar yüklersen sorunun çözülebilir, denermisn bi?
pekı bunu nasıl yukleyecegım konuusnda yardımcı olurmusnuz?
Aşağıdaki yerden öğrenebilirsin donanımını. Mesela benimki Intel Wireless 4965AGN. Sonra internette araştır(Örn: Intel Wireless 4965AGN Driver) bulabilirsin. Kolay gelsin.
bilgisayarınızı kapayıp , açar mısınız ?
onu da bilmiyecek değil ya, ondan olmadığına eminim heralde denemiştir diye tahmin ediyorum :)
bencede ayıp ya gercekten yardımcı olunacagını sanıp ms j yazdım ama kımsenın ciddiye aldıgı yok ya.
benim söylediğim yöntemi yaptınmı da böyle diyorsun yapmayı bilmiyorsan ciddiye almıyorlar demiyceksin o zaman!
bencede ayıp ya gercekten yardımcı olunacagını sanıp ms j yazdım ama kımsenın ciddiye aldıgı yok ya.arkadaşım bak bu gün yaynladığım bir makale var
https://www.chip.com.tr/forum/dah ... -vista_t129337.html
orada sorunlar bölümünde
adında bir makale var orada derdinin çaresi yazıyor
kolay gelsin
yardımınız cın tesekkurler ama benım sorun cozulmedı ag kutusu hala ınactıve durumda.yeıden baslatı bircok kez denedım zaten.bıldırım alanındakı kutucuk etkın degıl.regedittekı herhangı bır ogede hıde olmus degıl.hatta bı arkadsım regedıtten ıconstrem ve pastıconstream anhtarlarını guvenle sakla dedı yıne ıse yaramadı. bios guncellestırmesınden bahsetmısınız pek bılgım yoka ama nette arstrdım riskli olabılcegını yazıyr..ne onenırsınız?
yardımınız cın tesekkurler ama benım sorun cozulmedı ag kutusu hala ınactıve durumda.yeıden baslatı bircok kez denedım zaten.bıldırım alanındakı kutucuk etkın degıl.regedittekı herhangı bır ogede hıde olmus degıl.hatta bı arkadsım regedıtten ıconstrem ve pastıconstream anhtarlarını guvenle sakla dedı yıne ıse yaramadı. bios guncellestırmesınden bahsetmısınız pek bılgım yoka ama nette arstrdım riskli olabılcegını yazıyr..ne onenırsınız?eğer toshiba veya acer ise bilgisayarınızın markası blogumda da yazdığım gibi muhtemelen sorun çözülmediyse bios güncellemesi gerekebilir bu konuda üreticinin web sitesinden yardım alabilir veya servisine bios u günccelletebilirsiniz eğer marka yazarsanız yardımcı olabiliriz
asus markası.Ben markayı toshiba veya acer mı diye sordum ama atla deve değil eğer sürücüsü düzgün yüklenmişse ve donanımsal bir hata yoksa blogumda yazdığım kayıt verilerini sildiğinde bilgisayar yeniden başlatılırken bunlar düzgün şekilde yeniden oluşturulur tekrar dene eğer sorun çözülmüyorsa ses kartının sürücüsünü kaldırıp tekrar yüklemeyi dene