MERHABA ARKADAŞLAR
ELİMDE TELL ME MORE DİYE BİR İNGİLİZCE EĞİTİM CD VARDIR AMA BU NU ÇALIŞTIRAMIYORUM DAEMON TOOLS YÜKLEMEK İSTEDİM ONADA İZNİN VERMİYOR
LÜTFEN BEN 64 BİT VİSTA KULLANIYORUM BU PROAĞRAMI ÇALIŞTIRACAK NE YAPABİLİRİM.
sAYGILAR
MERHABA ARKADAŞLAR
ELİMDE TELL ME MORE DİYE BİR İNGİLİZCE EĞİTİM CD VARDIR AMA BU NU ÇALIŞTIRAMIYORUM DAEMON TOOLS YÜKLEMEK İSTEDİM ONADA İZNİN VERMİYOR
LÜTFEN BEN 64 BİT VİSTA KULLANIYORUM BU PROAĞRAMI ÇALIŞTIRACAK NE YAPABİLİRİM.
sAYGILAR
deamon tools'un 64bit icin ozel sürümü var onu denedinmi?
bu arada .iso ve .nrg türü dosyaları acıp dosyaları kullanmak icin IsoBuster (() programını veya WinRAR'ı kullanabilirsin(winrar'ın .nrg'leri acıp acmadıgından emin diilim ama .iso'ları acıo).
Pekçok dosyayı açan bir alternatif daha var. O da Magic Iso isimli program. .bin'den .iso ya kadar pek çok çeşiti açabiliyor. İndirme linki : http://www.tamindir.com/program/17037/Magic_ISO_Maker.htm
Merhaba
bugun poweriso yu denedim oldu benim işletim sistemi windows vista hom prem... 32 bit ve chipseti Intel® 945 Express Chipset Family ve ben bununla tell me more ingilizce eğitim cd açamıyorum normalde proğram yükleniyor fakat dersleri dinleyemiyorum karşıma
Sistem hatası 2-4 vye bunla birlite tamam dedimde
sistem hatası 4
şeklinde
ekranlar geliyor bunun çozebileceğim bir durumu varmı sizce
Bu arda teşekkürler yorumlarınız için
Lütfen çok merakla bekliyorum
Bu arada benin vista home priem... 32 bit miş yanlış söyledim için kusurabakmayın..
Vistayla uyumsuzluk çekiyor belliki...
Şöyle çözebilirsin. Programın kurulu olduğu klasöre gir. Bütün dosyalarının bulunduğu bir boşlukta sağ tuş yap. Salt okunur seçiliyse kaldır. .exe'sinin üstüne gel ve sağtuş yapıp özelliklerden Uyumluluk sekmesine gir oradan bu programı şu uyumluluk modunda çalıştır yazılı çentiği seç ve açılır listeden Windows Xp service pack'i seç uygula ve tamama bas. Yine çalışmazsa üstüne soğuk su iç
çok teşekkürler verdiğin bilgiler için birtek o değil çalıştıramdım tüm proğramlar senin deiğin gibi yaptımda çalışır vaziyete geldi valla bravo dostum
sağol tekarar
MERHABA ARKADAŞLAR
TELL EM MORE İNGİLİZCE EĞİTİM CD WİNDOWS VİSTADA ÇALIŞTIRMAK İSTİYEN ARKADAŞLAR
İSO VE NRG UZANTILI DOSYALAR İSE
POWERİSO EN İYİSİ VE VİSTADA CANAVAR GİBİ ÇALIŞIYOR SANAL DİSK AÇIN SONRA YÜKLEYİN YÜKLEDİKDEN SONRA PROĞRAM ÇALIŞTIMAK İSTEDİĞİNİZ TELL ME MORE.EXE SAĞ TIKLATIP.( BU ARDA BU FİKRİ VEREN KOMBAT ARKADAŞIMA ÇOK TEŞEKKÜRLER)
GELEN ÖZELLİKLERDE
KISAYOL AKRANINDA
ÇALIŞTIR: TAM EKRAN
UYUMLULUK EKRANINDA
Bu Proğramı çalıştıracğınız uyumluk modu işaretle ve :windows 98/milenyum seçin
Yüksek DPı ayarlarında ekran ölçeklendirmeyi devre dışı bırak işaretle
Bu Proğramı yönetici olarak çalıştır deyin
Sonra Tamma basın
Buyrun Proğram çalışıyor. çalışmayan proğramlarım şimdi çalışıyor vaziyette
YUPPPİİİ
HERKESE SELAMLAR
HERKESE SELAMLAR