3 gün önce Vista Home Premium kullanmaya başladım. Messengeri de kurdum çalışıyordu. Daha sonra Windows Media Player'ı açtım. Bu sırada msn açık değildi. Ancak msnmsgr.exe görev yöneticisinde gözüküyordu. Sonra 4 tane şarkımın olduğu bi klasörde "tümünü yürüt" seçeneğine tıkladım ve media player kitlendi. Bu durumdan sonra messenger da artık çalışmıyor. açmayı deniyorum ancak sadece görev yöneticisine bir tane daha msnmsgr.exe açılıyor ama pencere açılmıyor. üstüne üstlük görev yöneticisinden açılan msnmsgr.exe lerden biri kapanmıyor. ve bu açık olduğu sürece bilgisayar da kapanmıyor! bende msconfigden başlangıçtaki msnmsgr.exe dosyasını kaldırdım.
msn i tekrar tekrar kaldırıp yükledim ancak yine de aynı sorun.
ayrıca media playerda live messenger eklentisini kaldırmaya çalışınca da media player kitleniyor...
Vistada MSN Problemi
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Yıllanmış Üye
104 mesaj
msngr bende de cok hata veriyor,ayni sekilde media playerda kitleniyordu,xp ye geri dondum ve service pack1 cikana kadar da vista kullanmayi dusunmuyorum,appcrash basta olmak uzere cok hata veriyor.
Taze Üye
13 mesaj
bende media player hiç hata wermedi hatta xp den daha güzel bile çalışıyor diyebilirim ama msnde de de sadece görüntülü arama yapamıyorum