slm arkdaşlar ben nortonun son çıkanını almayı düşünüyorumda kasarmı sistemi 512 ram 128 ekran kartı
vistada norton 360 gidermi
ben önermem çoğu kişide önermez çok kasıyo kaspersky nin inter security ve antivirüs programları int sitelerimde dowland edersen daha iyi olur
512 mb ram le vista zaten zor çalışıyo ki benim bildiğim norton sistemi kasan bi antivirüs programı bence baya bi kasar sistemi
sana tavsiyem NOD32 sanırım laptop un var NOd32 sistemi kasamayan çok başarılı bir antivirüs,tür
buarada,hamza arkadaşım önceki postlarından anladığım kadarıyla laptopuna vista home premiumu yüklemişsin benim laptopta seninki gibi max 128 mb ekran kartı var ve ben tam olarak randıman alamam diye yüklemedim,sende nasıl çalışıyor? herhangi bir sıkıntı yaşamıyormusun? izlenimlerini anlatabilirsen çok sevinirim,zira boşu boşuna home premium kurup başımı ağrıtmak istemiyorum.
bence kurma sistemin baya yavaşlatır
arkdaşlar home hiç yavaşlamıyor ayrıca cs3 ve sık sık oyun oynuyorum hiç bir şey olmadı. herkese teşekkürler ama yavaşlamadı norton 360 la
daha önce yazdığın yazılardan hatırlıyorum senin ekran kartın onboard du nasıl olurda yavaşlamaz anlamıyorum 512 mb ram + onboard ekran kartı ile vistanın çalışması çok zor
ama yavaşlamadı vallahi çünkü 3b yi devre dışı bıraktım
hamza aeroyu kullanmayacaksan ne önemi kaldı vistanın o zaman kullanırım xp yi değilmi?
DOĞRU VALLA BEN ZATEN VİDOW BLİNDİN VİSTA TEMASINI HACKLEDİM BİRİNDEN BİREBİR ULTİMATE GİBİ OLDU