Vistada Pandayı silemiyorum

gag
17-02-2008, 18:10   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
76 mesaj

Arkadaşlar konuyu nerede açabileceğimi tam olarak bilmediğim için burada açtım.

Vista home premium işletim sistemli bir masaüstü bilgisayarım var. Bir ara panda antivirüsün deneme sürümünü kurmuştum. Süresi dolunca sistemden kaldırdım. Ancak program filesta birkaç parça birşeyler kaldı onları silmek istediğimde şöyle bir uyarı alıyorum; Panda software dosyasının adını değiştirmek,taşımak ya da silmek bazı programların çalışmamasına neden olabilir.Bunu gerçekten yapmak istiyor musunuz' Evet dediğimde bu kez 'hedef klasöre ulaşım engellendi' başlığı altında 'bu işlemi onaylamanız gerekiyor.'uyarısı alıyorum. devama tıkladığımda bu kez 'bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var.'diyor sonuçta pandadan arta kalanları temizleyemiyorum.

stern
17-02-2008, 19:48   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,453 mesaj

program files içersinde pandaya ait klasörün sahipliğini aldıktan sonra tekrar silmeyi denermisn

black_flood
17-02-2008, 21:34   |  #3  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

bence hiç uğraşma arkadaşım.klasörün içeriği tamamen boşmu boş değil ise normal şartlar altında silemessin.uac'ı kapat ilk önce sonra pandayı tekrar kur ve restart at.sonra yeniden kurulumu çalıştırıp uninstall seçeneğini seç sonrada yeniden başlatıp açtığında silebilirsin.vista ultimate sürümünde bu sıkıntı yok nedese home premiuma özgü bir sıkıntı.basic sürümündede her kopyaladığım dosyayı hemen silmeme izin vermiyordu.