arkadaşlar vistada sistem geri yükleme noktası oluşturmak istiyorum ama olmuyor şöle bi hata veriyor .
sorunu nasıl düzeltirim arkadaşlar..
arkadaşlar vistada sistem geri yükleme noktası oluşturmak istiyorum ama olmuyor şöle bi hata veriyor .
sorunu nasıl düzeltirim arkadaşlar..
Admin olarak mı kullanıyorsun pc yi admin olarak kullamıyorsan engel koyabilir system
Arkadaşım benden sana tavsiye işletim sisteminin sistem geri yüklemesine fazla güvenme en basit virüs bile kilitliyebiliyor.. en güzeli formatını at sistemini ve driverlerini güncelle sık sık kullandıgın programları da kur. sonra ghost 2003 ile yedeğini al sistem çökse bile 5 dakikada eski haline getirirsin..
sorunu düzelttim alkasasız mesaj atmışsınız ama yinede saolun böle bi sorunla karşılaşırsanız şu adımları uygulayın.
Bu hata Windows Event Log ve Task Scheduler servislerinin kapalı olmasından kaynaklanır. Sorunu gidermek için şu adımları uygulayın.
1. Başlat çalıştır > Services.msc > enter.
2. Windows Event Log ‘a çift tıklayın.
3. Başlangıç tipinin otomatik olarak seçin.
4. Eğer servis başlamamışsa başlat’ı tıklatıp servisi çalıştırın.
5. Services.msc ekranını kapatın.
6. Windows’u yeniden başlatın.
arkdaşım ben yapamadım yardım edebilirmisin
2. Windows Event Log bunu bulamadım :( yardım
pcwordhttp://www.katodivaihe.com/index.php/windows-vistada-sistem-geri-yukleme-noktasi-olusturmak-restore-point/kardeş burda nasıl yapıldığı felan yazıyor o kadarını bende biliyorum ama bu sorun bende hep var..
Kolikarkdaşım ben yapamadım yardım edebilirmisindemişsnn:
2. Windows Event Log bunu bulamadım :( yardım(Windows Event Log) o izgilizcesi türkçe olarak (wındows olay günlüğü) orda böle yazıyor. bu hizmeti başlatıp ordan otomatiği seççceksin bir diğer açık olaması gereken hizmet ise (Task Scheduler) görev zamnlayıcısı onuda açtınmı sorun düzelir bizzat kendim denedmm ve yaptımm sorun düzeldi. sorun olursa tekrar buraya mesaj at...
bacooodemişsnn:teşekkür ederim .. ama sorun maalesef çözülemedi çünkü(Windows Event Log) o izgilizcesi türkçe olarak (wındows olay günlüğü) orda böle yazıyor. bu hizmeti başlatıp ordan otomatiği seççceksin bir diğer açık olaması gereken hizmet ise (Task Scheduler) görev zamnlayıcısı onuda açtınmı sorun düzelir bizzat kendim denedmm ve yaptımm sorun düzeldi. sorun olursa tekrar buraya mesaj at...
şimdide aşağıdaki link teki gibi sorun var aranıyor diyor ama öle kalıyor...
birde görev zamanlayıcısını açtım dil çubuğu ve disk birleştiricisi çalıştı fakat resetten sonra gene hiç biri çalışmıyor....Son Düzenleme: Kolik ~ 18 Mart 2009 12:13