vistada sistem titremesi

efesdenis
18-05-2007, 02:31   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj

Oncelikle diger problemlerimde yardimlariniz icin tesekkur ederim simdi acer 9800 kullanicisiyim vista ultimate kurulu ancak vistayi kurdugumdan beri sistemde titreme meydana geliyor nedenini bulamadim muzik dinlerken film izlerken farkediliyor seste saniyelik bir titreme ancak duzenli araliklarla meydana geliyor ve film izlerken butun keyfimi bozuyor titreme sadece film veya muzikle olmadigini komple sistemin titredigini farkettim butun driverlari tekrar guncelleyip kurdum ancak devam etmekte nedenini bilen ve nasil kurtulacagimi bilen arkadaslardan yardim bekliyorum tesekkurler

benersince
18-05-2007, 10:19   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,283 mesaj

sen bunu diz üstünü speaker ındanmı dinliyorsun yoksa bir ses sistemindenmi

nebikoska
18-05-2007, 15:31   |  #3  
Yeni Üye
47 mesaj

BİLGİSAYARIN CONFFİRİGASYONU ULTİMATEYE UYGUN MU ??

DESTEKLİYORMU

DESTEKLEMEDİGİ İÇİN OLABİLİR

EKRAN KARTIN PAYLAŞIMLIMI PAYLAŞIMLI İSE KALDIR

NOTEBOKLARDA GENELDE PAYLAŞIMLI OLUR

EKRAN KARTI AYARLARINI KONTROL ET

ACER MONİTÖR FREKANS AYARLARINI KONTROL ET

BİYERLERDE KISA DEVRE OLUYOR OLABLİR     Beğenmedim

ODA OLMASSA VİSTAYA SUÇ BULMA İĞNEYİ KENDİNE BATIR BELKİDE SENİN  SİSTEM UÇMAYA HAZIRLANIYORDUR     Gülümseme

Son Düzenleme: nebikoska ~ 18 Mayıs 2007 15:34
efesdenis
19-05-2007, 23:33   |  #4  
OP Taze Üye
15 mesaj

oncelikle teskkurler ama sorun kalkmadi ekran kartimin paylasimli olup olmadigini nereden anlayabilirim ewet sistemim vistaya uyumlu en dusuk verdigi deger 4.7 acer 9800 core duo 1.66 ghz nvida geforce go7600 256 mb,240 gb hdd cift,20.1 monitor 4 gb ram 5.1 cerative ses ewet bu aada ses sistemindende ve normal kendi sesindende titreme devam etmekte bu sadece seste degil komle sistem saliselik donma yapiyor monitor frekanslarinin normal degeri ne olmali bildigimi saniordum meger hicbir sey bilmiyoruim yardim lutfen

PcMaKeR
19-05-2007, 23:59   |  #5  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj

üf bu sistem müthişmiş.

ekran kartın ramden yemiyor. harici bir kart. go 7600 ;)

ses sisteminde ii miş. sen ekran kartı driverlarını ve son ses kartı driverlarını kur.

nebikoska
20-05-2007, 09:36   |  #6  
Yeni Üye
47 mesaj

ya ben ses teki problemi atlamışım
söyledigine göre sistem hayvani bişey performans hakkında
hiç bir denemez

açlış sırasında bios, a gir oradan genelde onboart sekmesi altındadır onu kapat

önceki cevaptada söyledigim gibi

eğer xp kurulu ikende ekran titriyorsa ve seste problem varsa  bir kısa devre oluyor olabilir

benim ıbm sistemde başıma geldi  sesinde problemli olması beni düşündürüyor

eğer xp kurulu ikende bunu yapıyorsa servise gitmende faide vardır

genelde elektriksel kabül edilen sorunlar garantiye pek sokulmaz  Gözünü devirmiş

ama
aşgıdaki linkte seninkine benzer hatta aynı durum söz konusu bir durum var

bir oku  ısınma oldugu idda edliyor

senin bilgisayara nazar deymiş olablir bi hocaya götür istersen bi üflesinler belki  soğur

ama saliselik donmalar  yidde yazmışşın ozaman kesin fanlarda bir tökezleme söz konu oluyor diye biliriz
hatta aşırı ısı tavan yapıyor olablir   
  neyse geçmiş olsun işllah düzelir  

gelişmelerden haberdar et        ha bu arada acer türkiye distribürütörü kimdi

Son Düzenleme: nebikoska ~ 20 Mayıs 2007 09:44
efesdenis
20-05-2007, 14:04   |  #7  
OP Taze Üye
15 mesaj

Tesekur ederim ancak ben suan turkiye de degilim Dubai de CALISMAKTAYIM VE Bu Makineyi Dubai dn aldim ewet anirim servise goturmem gerek cunku butun driverlari guncel versiyonyla tekrar yukledim ancak yinede prblem devam etmekte sanirim bir yerlerde kisa devre oluyor ve bildigim kadari ile bu sistemde laptop Turkiye de bulunmamakta nasil cozucem bilemiyorum Dubaideki bilgisayarclara goturmek istemiyorum sanirim Turkiyeye geldigimde servise goturmem gerek yrdimlariniz icin tesekkur ederim bu arada eger iyi bir makina isteyen olursa bana haber gonderebilirler buraa cunku cok ucuz :)

efesdenis
04-06-2007, 11:16   |  #8  
OP Taze Üye
15 mesaj

Ewet arkadaslar oncellikle problemim ile ilgilendiginiz icin tesekkurler sorunumu cozdum bios ayarlarindan kaynaklaniyormus usb portlarin bir tanesi diger portla cakistigini ogrendim ve bios guncellemesini yaptim bu cok zor oldu ancak artik ne seste nede sistemde titreme olmuyor cok sukur benimle ayni problemleri yasayan arkadaslara duyurulur sorun bios tan kaynaklaniyormus