Oncelikle diger problemlerimde yardimlariniz icin tesekkur ederim simdi acer 9800 kullanicisiyim vista ultimate kurulu ancak vistayi kurdugumdan beri sistemde titreme meydana geliyor nedenini bulamadim muzik dinlerken film izlerken farkediliyor seste saniyelik bir titreme ancak duzenli araliklarla meydana geliyor ve film izlerken butun keyfimi bozuyor titreme sadece film veya muzikle olmadigini komple sistemin titredigini farkettim butun driverlari tekrar guncelleyip kurdum ancak devam etmekte nedenini bilen ve nasil kurtulacagimi bilen arkadaslardan yardim bekliyorum tesekkurler
vistada sistem titremesi
sen bunu diz üstünü speaker ındanmı dinliyorsun yoksa bir ses sistemindenmi
BİLGİSAYARIN CONFFİRİGASYONU ULTİMATEYE UYGUN MU ??
DESTEKLİYORMU
DESTEKLEMEDİGİ İÇİN OLABİLİR
EKRAN KARTIN PAYLAŞIMLIMI PAYLAŞIMLI İSE KALDIR
NOTEBOKLARDA GENELDE PAYLAŞIMLI OLUR
EKRAN KARTI AYARLARINI KONTROL ET
ACER MONİTÖR FREKANS AYARLARINI KONTROL ET
BİYERLERDE KISA DEVRE OLUYOR OLABLİR
ODA OLMASSA VİSTAYA SUÇ BULMA İĞNEYİ KENDİNE BATIR BELKİDE SENİN SİSTEM UÇMAYA HAZIRLANIYORDUR
oncelikle teskkurler ama sorun kalkmadi ekran kartimin paylasimli olup olmadigini nereden anlayabilirim ewet sistemim vistaya uyumlu en dusuk verdigi deger 4.7 acer 9800 core duo 1.66 ghz nvida geforce go7600 256 mb,240 gb hdd cift,20.1 monitor 4 gb ram 5.1 cerative ses ewet bu aada ses sistemindende ve normal kendi sesindende titreme devam etmekte bu sadece seste degil komle sistem saliselik donma yapiyor monitor frekanslarinin normal degeri ne olmali bildigimi saniordum meger hicbir sey bilmiyoruim yardim lutfen
ya ben ses teki problemi atlamışım
söyledigine göre sistem hayvani bişey performans hakkında
hiç bir denemez
açlış sırasında bios, a gir oradan genelde onboart sekmesi altındadır onu kapat
önceki cevaptada söyledigim gibi
eğer xp kurulu ikende ekran titriyorsa ve seste problem varsa bir kısa devre oluyor olabilir
benim ıbm sistemde başıma geldi sesinde problemli olması beni düşündürüyor
eğer xp kurulu ikende bunu yapıyorsa servise gitmende faide vardır
genelde elektriksel kabül edilen sorunlar garantiye pek sokulmaz
ama
aşgıdaki linkte seninkine benzer hatta aynı durum söz konusu bir durum var
bir oku ısınma oldugu idda edliyor
senin bilgisayara nazar deymiş olablir bi hocaya götür istersen bi üflesinler belki soğur
ama saliselik donmalar yidde yazmışşın ozaman kesin fanlarda bir tökezleme söz konu oluyor diye biliriz
hatta aşırı ısı tavan yapıyor olablir
neyse geçmiş olsun işllah düzelir
gelişmelerden haberdar et ha bu arada acer türkiye distribürütörü kimdi
Tesekur ederim ancak ben suan turkiye de degilim Dubai de CALISMAKTAYIM VE Bu Makineyi Dubai dn aldim ewet anirim servise goturmem gerek cunku butun driverlari guncel versiyonyla tekrar yukledim ancak yinede prblem devam etmekte sanirim bir yerlerde kisa devre oluyor ve bildigim kadari ile bu sistemde laptop Turkiye de bulunmamakta nasil cozucem bilemiyorum Dubaideki bilgisayarclara goturmek istemiyorum sanirim Turkiyeye geldigimde servise goturmem gerek yrdimlariniz icin tesekkur ederim bu arada eger iyi bir makina isteyen olursa bana haber gonderebilirler buraa cunku cok ucuz :)
Ewet arkadaslar oncellikle problemim ile ilgilendiginiz icin tesekkurler sorunumu cozdum bios ayarlarindan kaynaklaniyormus usb portlarin bir tanesi diger portla cakistigini ogrendim ve bios guncellemesini yaptim bu cok zor oldu ancak artik ne seste nede sistemde titreme olmuyor cok sukur benimle ayni problemleri yasayan arkadaslara duyurulur sorun bios tan kaynaklaniyormus