evdeki bilgisayarı intrernetten başındaymış gibi kullanmakistiyorum (programları çalıştırmak,prog.yüklemek v.b) örnek olarak; evin dışında internet ve bir laptop aracılığıile evdeki pcdeki oyunu çalıştrmak yazıcıdan çıktı almak . böylebirşey mümkünmü? Iki bilgisyarda vista kurulu yardım edebilirseniz sevinirim.
Vistada Uzaktanerişim
http://www.gezginler.net/modules ... teamviewer&lid=6125
bu yukasrdakı lınktemkı programı nıdır ıkı pc yede kur orda sıfre ve kod cıkca ıd pass dıye
osıfreyı baglanmak ıstedın pc basındakı kısıye msnden at oda o sıfreyı o evekı pc dekı o programa gırsın tum herseyı uzaktan yapasın masaustu goruntubakmak yada tum herseyı sen gorur yaparsın
not: hangı pc masaustunu gorecekse sıfreyı o alıp gırcek yanı sen karsıda evındekının pc masustuneu gormek vede degısıklıkler yapmak ıstersen sıfreye karsıdan ıstıcen ama o pc dekı senın massaustunu gorup degısıklıkler yapcaksa sen sıfreyı vercen
ben bu yontemler fransadak ıarkadasın loptopa camı cevırterek format attırdım ogrettım vede masaustunu duznleyıp pc ye antıvırus progrmalr kursum kullanıımı cok basıt
onemlı bır ıp ucu var burda oda şu ıkı pcdede aynı versıyon team.. programı yuklu olcak
aynı sıteden ındırebılırsın yanı bazı sıtlerde eskı versıyonu var evdekıne 5 ofıstekıne 3 versıyonu yuklersen baglanmaz
tamam ancak evdeki pc nin başında kimse olmayacak. pc nin açıkkalma süresi değişebilir tatile falan gittiğimde belki 1ay yada 1hafta sürekli şifre yazmak yada yazdırmakmümkün değil