lütfen yardımcı olun .bunlar vistaya nasıl eklenir?
vistada(basic) office yok(word,excel,power point)
Vistanın içinde office gelmez ayriyetten alacaksın yada internetten bul.
gökhan19Vistanın içinde office gelmez ayriyetten alacaksın yada internetten bul.aynen öyle.word,excel,power point programları ofis paketi içindeki programlardır.işletim sisteminle bütünleşik gelmezler.bu paket için de ayrı bir ücret ödemen gerekir.
BOOMFUNKMCSopen office indir,kullan sevmezsen silersin.Üstelik ücretsiz ve Türk malıgökhan19Vistanın içinde office gelmez ayriyetten alacaksın yada internetten bul.aynen öyle.word,excel,power point programları ofis paketi içindeki programlardır.işletim sisteminle bütünleşik gelmezler.bu paket için de ayrı bir ücret ödemen gerekir.
Son Düzenleme: abrek ~ 03 Haziran 2007 16:30
abrekBOOMFUNKMCSOpen office Türk malı değilopen office indir,kullan sevmezsen silersin.Üstelik ücretsiz ve Türk malıgökhan19Vistanın içinde office gelmez ayriyetten alacaksın yada internetten bul.aynen öyle.word,excel,power point programları ofis paketi içindeki programlardır.işletim sisteminle bütünleşik gelmezler.bu paket için de ayrı bir ücret ödemen gerekir.
gökhan19abrekne malı?Türk diye biliyomBOOMFUNKMCSOpen office Türk malı değilopen office indir,kullan sevmezsen silersin.Üstelik ücretsiz ve Türk malıgökhan19Vistanın içinde office gelmez ayriyetten alacaksın yada internetten bul.aynen öyle.word,excel,power point programları ofis paketi içindeki programlardır.işletim sisteminle bütünleşik gelmezler.bu paket için de ayrı bir ücret ödemen gerekir.
Son Düzenleme: abrek ~ 03 Haziran 2007 20:07Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0997 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007abrekgökhan19abrekTürk malı değil.Kim demişse yemiş seniSadece Türkçe dil desteği var o kadar ama Türk malı değil.ne malı?Türk diyeBOOMFUNKMCSOpen office Türk malı değilopen office indir,kullan sevmezsen silersin.Üstelik ücretsiz ve Türk malıgökhan19Vistanın içinde office gelmez ayriyetten alacaksın yada internetten bul.aynen öyle.word,excel,power point programları ofis paketi içindeki programlardır.işletim sisteminle bütünleşik gelmezler.bu paket için de ayrı bir ücret ödemen gerekir.
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 13,213 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007open office açık kaynak bir yazılım yani kimsenin malı değil halkın malı isteyen isteiği gibi kullanır kopyalar başkasına verir yükler hiç kimsede dur kardeşim sen ne yapıyorsun diyemez beğenmediğin yönlerinide kod bilgin varsa çıkarır veya ekleyebilirsin yeniden derleyebilirsin
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0426 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: May 2007erkancopen office açık kaynak bir yazılım yani kimsenin malı değil halkın malı isteyen isteiği gibi kullanır kopyalar başkasına verir yükler hiç kimsede dur kardeşim sen ne yapıyorsun diyemez beğenmediğin yönlerinide kod bilgin varsa çıkarır veya ekleyebilirsin yenidenYıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0126 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007gökhan19abrekgökhan19o zaman vay Allah'ın malı diyelim gitsinabrekTürk malı değil.Kim demişse yemiş seniSadece Türkçe dil desteği var o kadar ama Türk malı değil.ne malı?Türk diyeBOOMFUNKMCSOpen office Türk malı değilopen office indir,kullan sevmezsen silersin.Üstelik ücretsiz ve Türk malıgökhan19Vistanın içinde office gelmez ayriyetten alacaksın yada internetten bul.aynen öyle.word,excel,power point programları ofis paketi içindeki programlardır.işletim sisteminle bütünleşik gelmezler.bu paket için de ayrı bir ücret ödemen gerekir.