lütfen yardımcı olun .bunlar vistaya nasıl eklenir?
vistada(basic) office yok(word,excel,power point)
Vistanın içinde office gelmez ayriyetten alacaksın yada internetten bul.
aynen öyle.gökhan19Vistanın içinde office gelmez ayriyetten alacaksın yada internetten bul.
word,excel,power point programları ofis paketi içindeki programlardır.işletim sisteminle bütünleşik gelmezler.bu paket için de ayrı bir ücret ödemen gerekir.
open office indir,kullan sevmezsen silersin.Üstelik ücretsiz ve Türk malıBOOMFUNKMCSaynen öyle.gökhan19Vistanın içinde office gelmez ayriyetten alacaksın yada internetten bul.word,excel,power point programları ofis paketi içindeki programlardır.işletim sisteminle bütünleşik gelmezler.bu paket için de ayrı bir ücret ödemen gerekir.

Open office Türk malı değilabrekopen office indir,kullan sevmezsen silersin.Üstelik ücretsiz ve Türk malıBOOMFUNKMCSaynen öyle.gökhan19Vistanın içinde office gelmez ayriyetten alacaksın yada internetten bul.word,excel,power point programları ofis paketi içindeki programlardır.işletim sisteminle bütünleşik gelmezler.bu paket için de ayrı bir ücret ödemen gerekir.
ne malı?Türk diye biliyomgökhan19Open office Türk malı değilabrekopen office indir,kullan sevmezsen silersin.Üstelik ücretsiz ve Türk malıBOOMFUNKMCSaynen öyle.gökhan19Vistanın içinde office gelmez ayriyetten alacaksın yada internetten bul.word,excel,power point programları ofis paketi içindeki programlardır.işletim sisteminle bütünleşik gelmezler.bu paket için de ayrı bir ücret ödemen gerekir.
Türk malı değil.Kim demişse yemiş seniabrekne malı?Türk diyegökhan19Open office Türk malı değilabrekopen office indir,kullan sevmezsen silersin.Üstelik ücretsiz ve Türk malıBOOMFUNKMCSaynen öyle.gökhan19Vistanın içinde office gelmez ayriyetten alacaksın yada internetten bul.word,excel,power point programları ofis paketi içindeki programlardır.işletim sisteminle bütünleşik gelmezler.bu paket için de ayrı bir ücret ödemen gerekir.

open office açık kaynak bir yazılım yani kimsenin malı değil halkın malı isteyen isteiği gibi kullanır kopyalar başkasına verir yükler hiç kimsede dur kardeşim sen ne yapıyorsun diyemez beğenmediğin yönlerinide kod bilgin varsa çıkarır veya ekleyebilirsin yeniden derleyebilirsin
erkancopen office açık kaynak bir yazılım yani kimsenin malı değil halkın malı isteyen isteiği gibi kullanır kopyalar başkasına verir yükler hiç kimsede dur kardeşim sen ne yapıyorsun diyemez beğenmediğin yönlerinide kod bilgin varsa çıkarır veya ekleyebilirsin yeniden

o zaman vay Allah'ın malı diyelim gitsingökhan19Türk malı değil.Kim demişse yemiş seniabrekne malı?Türk diyegökhan19Open office Türk malı değilabrekopen office indir,kullan sevmezsen silersin.Üstelik ücretsiz ve Türk malıBOOMFUNKMCSaynen öyle.gökhan19Vistanın içinde office gelmez ayriyetten alacaksın yada internetten bul.word,excel,power point programları ofis paketi içindeki programlardır.işletim sisteminle bütünleşik gelmezler.bu paket için de ayrı bir ücret ödemen gerekir.
Sadece Türkçe dil desteği var o kadar ama Türk malı değil.