Bu mavi ekranlar son zamanda canımı sıkmaya başladı neredeyse her açmamda mavi ekran çıkıyo ve yeniden başşlıyo ancak öyle açılıyo...
İntel işlemciyi güncelledik ama yine aynı babam görür Vistayı bana kaldırttırır diye korkuyorum arkadaşlar
Vistadaki Mavi Ekranlar!
Merhaba
Korkacak bir şey yok. Windows Vista SP1 yüklü mü? Güncel bir Virus programı kurulumu?
dostum bende müşterilerime eset kuruyorum sürekli ama eset virüs korumasında kesin bir çözüm değildir..
ek olarak sürekli mavi ekran veriyor ise sorunun sürüvü/driver problemi olma ihtimali yüksek doğru ve uyumlu sürücüleri yüklediğinden emin ol... yada kurduğun bir program açılışta uyumsuzluk yaşıyor olabilir...
bir ihtimal olabilir.. ısrarla donanım sürücülerinden diyorum açılıştaki sürücülerinin programlarını iptal etmem birşeyi dğeiştirmez sürücülerin sistem dosyalarındaki bosukluklardan dolayı sorun oluşabilir.. tekrar söylüyorum güncel sürücülerini bulup yüklemeyi denemelisin... yinede olmaz sa vista ile donanım uyuşmazlığın olabilir...
A4 Tech PC Kamera,
HP Photosmart 4180 All-in-One(Buna 4110 yükleim),
A4 Tech Kablosuz Mouse= R7 PowerSaver=R7 20D,
A4 Tech Kablosuz Klavye=R7 PowerSaver Wireless Desktop=RKS-5,
Ekran kartı güncel,
Birde harici hard disk aldık Bien marka
Bunlar var donanım olarak...
printer la kamerayı yı çıkartıp vistayı çalıştırmayı dene birdekullandıgınız yerin elektriklerinin düzenli olduguna bakın.
bilgisayarın prizlerini farklı bir prizden kullanın... faydası olabilir...
yüklediğin vista sahte mi yoksa orjinal mi eğer mavi ekran geliyorsa yüklerken bazı programlar eksik olarak yüklenmiştirbence format atıp tekrar yükle
Merhaba
Başlat Butonuna bas ve Olay Görüntüleyici yaz
Çıkan pencerede kırmızı ikonlu hatalara bak en çok olanın içeriğini buraya kopyala.
ben bilgisayarı 3 gün boş çalıştırdım windows sp1 ve sürücüler harici hiçbirşey kurmadım bütün gün dvd kopyalayıp sildim sonunda yine verdi o mavi ekranı donanım ile ilgili herşeyi daha önce yapmıştım.bilemiyorum...
Microsoft'da telefonda herhangi birşey yapamıyor
ortak makine yeni mı?şayet eski ise götür işlemci fanını ve kasanın içini temizlet bir ara bende de vardı .sonunda işlemci aşırı ısındıgını anladım ve temizlettim. sende bir dene