Arkadaşlar ben vista starter kullanıcısıyım.sitemimim orijinal. windows 7ye nasıl geçeceğimi ve eğer geçersem sistem orijinal mı yoksa sahte mi olacağını bilmiyorum. bana bu yardımcı olursanız sevinirim.
vistadan windows7 ye geçiş
Bu vista surumunden yukseltme yapılamamaktadır.Zaten vista starterdan diğer vista surumlerinede geçilemiyordu.Bu gelenek windows 7dede bozulmadı.Windows 7de biraz bekle sanırım yakın zamanda rtm çıkıcak onu indirir ve sıfırdan kurarsın.Sana windows 7 starter kurmnanı tavsiye ederim.Hem artık ekranda starter yazmıyor,hem ram kullanımı azalmış,stabilite artmış durumda.Gene aero yok.Ama zaten aero bilgisayarı kastırmaktan başka ise yaramıyor. 3 program sınırlaması kalkmış.Tek sorunu arka plan değişmiyor.Ama bu sorunuda çeşitli yazılımlarla ustesinden gelebiliyorsun...
Home basicte guzel ancak ram kullanımı startera göre biraz daha fazla....
sorunu tam anlamdım ama anladığım kadarıya şüle cvp verim sen şim vista starter kulanıyon windows 7 geçiş yapacan sen yeni bir işletim sistemi almadan nasıl geçiş yapacan ya yeni işletim sistemi alacan yada creklenmiş kulanacan yani starteri yükseltim diyorsan yeni bir lisans satın almanlazım yada dediğim gibi creklenmiş bulup yükliçen yada internete indirip creklicen
Home basicte guzel ancak ram kullanımı startera göre biraz daha fazla....
ben buna kızıyorum işte ya arkadaşlar vista ram sümürüyo diyorsunuzda yada ram kulanımı fazla diyorsunuz da istersen şu kulandığın vistayı xp gibi dahi kulana biliyorsunu ben ultimate kulanıyom belki inanmıyacaksınız ama inan xp den daha hızlı ve daha perfonması yüksek kimi arkadaş der bilgisayarım yavaş bakın bazı abiler konu acmış bilgisayarını nasıl hızlandıracaksın chip bakın vista forumna bakın güreceksiniz biraz araştırın öle vistayı kulanmayı bilirsen vista ramı ne vazla kulanır nede sümürür bazı arkadaşlar konu açmış ben vista kurdumda vista yavaş xp ye geçiş yapacam neden geçiş yapıyorsunki görsel efekleri opzime et bilgisayarında genelinde bir optizime et bak nasıl hızlanıyor ya gercek ten biz pc kulanmasını bilmiyoruz herşeyi kendiliğinde olamasını istiyoruz biraz araştır internete yok yok herşey var sadece chip baksanız dahi çok şeyin üstesinde gelirsiniz yeterki araştırın sadece chip forumlarını araştırsan dahi mükemel bir vista yada bilgisayar kulanıcısı olursun ben vista diyorum başka birşe demiyorum (VİSTA VİSTA VİSTA)Son Düzenleme: zazaca ~ 12 Temmuz 2009 16:05
ben buna kızıyorum işte ya arkadaşlar vista ram sümürüyo diyorsunuzda yada ram kulanımı fazla diyorsunuz da istersen şu kulandığın vistayı xp gibi dahi kulana biliyorsunu ben ultimate kulanıyom belki inanmıyacaksınız ama inan xp den daha hızlı ve daha perfonması yüksek kimi arkadaş der bilgisayarım yavaş bakın bazı abiler konu acmış bilgisayarını nasıl hızlandıracaksın chip bakın vista forumna bakın güreceksiniz biraz araştırın öle vistayı kulanmayı bilirsen vista ramı ne vazla kulanır nede sümürür bazı arkadaşlar konu açmış ben vista kurdumda vista yavaş xp ye geçiş yapacam neden geçiş yapıyorsunki görsel efekleri opzime et bilgisayarında genelinde bir optizime et bak nasıl hızlanıyor ya gercek ten biz pc kulanmasını bilmiyoruz herşeyi kendiliğinde olamasını istiyoruz biraz araştır internete yok yok herşey var sadece chip baksanız dahi çok şeyin üstesinde gelirsiniz yeterki araştırın sadece chip forumlarını araştırsan dahi mükemel bir vista yada bilgisayar kulanıcısı olursun ben vista diyorum başka birşe demiyorum (VİSTA VİSTA VİSTA)
https://www.chip.com.tr/forum/Vis ... Kurmak_t110523.html
Bu konuyu inceleyin. Yan yana kullanabilirsiniz Vista ile Windows 7'yi.
Arkadaşlar ben vista starter kullanıcısıyım.sitemimim orijinal. windows 7ye nasıl geçeceğimi ve eğer geçersem sistem orijinal mı yoksa sahte mi olacağını bilmiyorum. bana bu yardımcı olursanız sevinirim.öncelikle şunları söyleyimki:
>>>vista starter'de yükseltme yoktur...!
>>>win7 henüz bitmediği için bence şimdi indirme(indiriceksende vista win7 beraber kullanki win7'ye alışmaya çalış biraz)..!
>>>bence sen şuanda win7'yi unut.bence sen (benm de yaptığım gibi) kendine korsan bir vista ultimate bul ve onu yükle (ultimate'e zaten sp2 kurunca win7 ile hemen hemen aynı oluyor herşey)...!not:eğer sen bilgisayarını yeni aldıysan ve CASPER'dan aldıysan ücretsiz yükseltme felan diyorlardı en son istersen bide onu araştır...!
Destekliyorum seni. Vista sanıldığı gibi yavaş değil. XP'ye göre de çok akıllı bir sistem. XP kullanırken bilgisayarın problemleriyle uğraşmakla geçerdi bütün zamanım. Vista'da ise sadece eğlenceme bakıyorum. Windows 7 daha da güzel olacak.
ben buna kızıyorum işte ya arkadaşlar vista ram sümürüyo diyorsunuzda yada ram kulanımı fazla diyorsunuz da istersen şu kulandığın vistayı xp gibi dahi kulana biliyorsunu ben ultimate kulanıyom belki inanmıyacaksınız ama inan xp den daha hızlı ve daha perfonması yüksek kimi arkadaş der bilgisayarım yavaş bakın bazı abiler konu acmış bilgisayarını nasıl hızlandıracaksın chip bakın vista forumna bakın güreceksiniz biraz araştırın öle vistayı kulanmayı bilirsen vista ramı ne vazla kulanır nede sümürür bazı arkadaşlar konu açmış ben vista kurdumda vista yavaş xp ye geçiş yapacam neden geçiş yapıyorsunki görsel efekleri opzime et bilgisayarında genelinde bir optizime et bak nasıl hızlanıyor ya gercek ten biz pc kulanmasını bilmiyoruz herşeyi kendiliğinde olamasını istiyoruz biraz araştır internete yok yok herşey var sadece chip baksanız dahi çok şeyin üstesinde gelirsiniz yeterki araştırın sadece chip forumlarını araştırsan dahi mükemel bir vista yada bilgisayar kulanıcısı olursun ben vista diyorum başka birşe demiyorum (VİSTA VİSTA VİSTA)
yanlış anlamışsın sanırım, arkadaş vista xp ye göre daha fazla ram kullanıyo falan dememiş.Vista Home Basic 'in Vista Starter a göre ram kullanımı biraz daha fazladır demiş...ee bu da normal zaten...
yanlış anlamışsın sanırım, arkadaş vista xp ye göre daha fazla ram kullanıyo falan dememiş.Vista Home Basic 'in Vista Starter a göre ram kullanımı biraz daha fazladır demiş...ee bu da normal zaten...
eyer ii bir kulanıcıysa istadiyin şekilde bilgisayarını ayarlarsın işletim sistemi ne olursa olsun
https://www.chip.com.tr/forum/vis ... -gecis_t114034.html
bu belki yardımcı olabilir.