Vistadan XP ye Dönmüş Birine Yardım Lütfen!!!!

selah
22-12-2007, 16:04   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Arkadaşlar okuldan kardeşime verilen Exper marka bilgisayara Vista Bussiness yüklüydü. Gereksiz RAM yediğinden ve bence şu an için fazla olduğundan kaldırdık.Lakin tek bir driver da sorun yaşıyorum. XP yi yükledim her şeyi tanıttım Nvidia 8600 GS ekran kartı var. Sitesinden sürücüsünü indirdim ancak soruum çözülmediği gibi her defasında ekran kartını bulamadığına dair mesaj aldım. Ne yapmalıyım? BIOS tan ayarlarına baktım ama ekran kartıyla ilgili herhangi bir şey bulamadım .Yardım ederseniz gerçekten sevinirim.Bu arada Exper'in sitesinde de herhangi bir şey bulamadım. Teşekkürler şimdiden...

make-believe
22-12-2007, 16:29   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,836 mesaj
selah
Arkadaşlar okuldan kardeşime verilen Exper marka bilgisayara Vista Bussiness yüklüydü. Gereksiz RAM yediğinden ve bence şu an için fazla olduğundan kaldırdık.Lakin tek bir driver da sorun yaşıyorum. XP yi yükledim her şeyi tanıttım Nvidia 8600 GS ekran kartı var. Sitesinden sürücüsünü indirdim ancak soruum çözülmediği gibi her defasında ekran kartını bulamadığına dair mesaj aldım. Ne yapmalıyım? BIOS tan ayarlarına baktım ama ekran kartıyla ilgili herhangi bir şey bulamadım .Yardım ederseniz gerçekten sevinirim.Bu arada Exper'in sitesinde de herhangi bir şey bulamadım. Teşekkürler şimdiden...
Aşağıdaki linkte şartları kabul ediyorum kutusuna tick atarak sürücüyü indir ve kur. Ekran kartının Windows XP  sürücüsüdür.

selah
22-12-2007, 17:01   |  #3  
OP Taze Üye
4 mesaj

Bir çok defa indirdim farklı kaynaktan ama her seferinde vdyo kartının olmadığına dair hata veriyor. Vista yüklüyken 8600 GS olark görünüyordu. XP sonrası herhangi bir ekran kartı gözükmüyor ve driverı yüklemek istedğimde hata veriyor.Gene de deneyecğim bir kez daha sağ ol ilgilendiğin için

black_flood
22-12-2007, 17:21   |  #4  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

ekran kartı oem olmadığı için xp'ye tanıtman imkansız desem yeridir sadece beta ekran kartı sürücüsünü kurduğunda tanıma ihtimali yüksek onun haricinde imkansız bendede hp notebookta nvidia 6150 vga driverini yüklemede sorun oluyor çok denedim olmadı beta vga sürücüsü ile tanıttım ama ondada busefer oyunlarda hata ile karşılaştım sürücü hata veriyor bu yüzden mecbur vistaya geri döndüm.oem vga olsa sorun bile değil detanatör sürümünü indirip vganın kurdunmu iş bitiyor.

selah
22-12-2007, 17:24   |  #5  
OP Taze Üye
4 mesaj

İyi moral oldu bana=)) Bu işe bir çözüm aramalıyız ama neyse çok teşekkür ederim bir betayı deneylim o zaman

selah
22-12-2007, 17:56   |  #6  
OP Taze Üye
4 mesaj

Lakin olmadı.Gene de teşekkür ederim ilgilenenlere. Bir yol bulacağım artık ama vistaya asla dönmem=))