arkadaşlar benim vistayla ilgili problemlerim var xp ye geçmek isitiyorum nasıl geçebilirim
vistadan xp ye geçiş
geçeceksem format işini bu haftasonu yapabilirim yarına kadar yardım ederseniz sevinirim
https://www.chip.com.tr/forum/video-donanim-hatasi_t98426.html
Açtığınız bu konuyu yeni gördüm. Ekran kartı sorunu yüzünden XP kurmak istiyorsunuz. Ama sorun işletim sistemi olmayabilir. Sisteminizi yazarsanız daha net bir fikre sahip olabiliriz.
evet sorunum o her şeyi denedim işletim sistemi sorun olabilir diye xp ye geçmeyi düşünüyorum
sistemim
1gb 667mhz ddr2 ram
geforge 8400gs 512 mb ekran kartı,
intel pentium dual 2.3 ghz
foxconn 45cmx/45gmx anakart
bi ara internette 8400 ve 8600 lerde hatalı bir serinin olduğunu okumuştum tam hatırlayamıyorum acaba o seriye denk gelmiş olabilriy miyim?
Sorununuzla ilgili net birşey söylemek zor. Ram takviyesi yapabilirsiniz. Vista servis paketlerini kurun. Ayrıca ekran kartınızda arıza da olabilir. Başka bilgisayarda deneyerek bakın.
arkadaşlar galiba sorundan kurtuldum. bilgisayarı başka bir odaya taşımıştım o zaman söktüğümde öbür odada bağlarken ekran kartı bağlantısını tam yapamamışım galiba kabloyu çıkardım tekrar iyice yerine oturttum şu ana kadar hiç sorun olmadı biraz garip geldi bana