acaba windows vistadan 7 ye hiçbi proğram ve bilgilerimi kaybetmeden nasıl geçebilirim yani sadece işletim sistemimi değiştirmek istiyorum ne c nede d sıfırlansın istiyorum
vistadan>>win7yee
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
mirklelamacaba windows vistadan 7 ye hiçbi proğram ve bilgilerimi kaybetmeden nasıl geçebilirim yani sadece işletim sistemimi değiştirmek istiyorum ne c nede d sıfırlansınSisteminiz açıkken dvd yi takın (windows 7 sistem kapalı, dvd den boot şeklinde iken upgrade kabul etmiyor). Normal şekilde dvd algılanıp setup.exe çalıştırma seçeneği çıkınca çalıştır deyip sanki kurulum yapıyormuş gibi devam edin. kurulum için yükseltme yada sıfırdan kurulum ekranı geldiğinde yükseltme seçeneğini seçip uyarıları onaylayıp gerisini ona bırakın. Tüm işlemler bitene kadar (1-3 saat)bilgisayarınızla vedalaşın (hiç bir işlem yapmayın) En sonunda vista, win.7 dönüşmüş olarak tüm program ve dosyalarınızla karşınıza çıkacaktır.
khramnSisteminiz açıkken dvd yi takın (windows 7 sistem kapalı, dvd den boot şeklinde iken upgrade kabul etmiyor). Normal şekilde dvd algılanıp setup.exe çalıştırma seçeneği çıkınca çalıştır deyip sanki kurulum yapıyormuş gibi devam edin. kurulum için yükseltme yada sıfırdan kurulum ekranı geldiğinde yükseltme seçeneğini seçip uyarıları onaylayıp gerisini ona bırakın. Tüm işlemler bitene kadar (1-3 saat)bilgisayarınızla vedalaşın (hiç bir işlem yapmayın) En sonunda vista, win.7 dönüşmüş olarak tüm program ve dosyalarınızla karşınıza çıkacaktır.hımm ilginç ben dvd den kurarken ugrade yi kabul ediyordu. buton etkindi.ben sıfır tercih ettim orası kesin.
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
PcMaKeRhımm ilginç ben dvd den kurarken ugrade yi kabul ediyordu. buton etkindi.Denedim butaon etkindi ancak ileri seçenekte işlemci sistem açıkken gerçekleştirmeniz gerekir uyarısı vererek kabul etmiyorben sıfır tercih ettim orası kesin.
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
merhaba benim sizlerden ricam 6630 nokia tel. için tv progamı nerden indirebilirim