bence xp cok rahat calışıyo bunlar sadece görüntüsü için iyi diyo eğer görüntü için kullanıyosanız linux ubuntu kullanın hem 3boyutlu hemde windosw dan daha yi ama cok az kşi kullanıyo onun için windosw xp terçih ediliyo
vistamı xp mi???
- 1
- 2
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,176 mesaj
Ben sna cvp vereyimde konu 3 aylık hortlatmaya luzum yoktu.
Sadece görüntü için vista kullanan varsa hiç kullanmasın geçsin direk vistaya ne alakası var ramazan_nas vista başlı başınca süper bir işletim sistemi performans olsun güvenlik olsun stabil calısması olsuun görüntü sadece bahane bu özellikler yanında...
Gerçi cogu kişi anladı artık vistanın ne kadar iyi bir işletim sistemi oldugunu.
Son Düzenleme: swordmaster_65 ~ 26 Mart 2008 16:35
swordmaster_65Ben sna cvp vereyimde konu 3 aylık hortlatmaya luzum yoktu.bende katılıyorum yorumuna eski pc xp idi ölmüş :) wista sağlam heryerini kurcaladım öğrenmek için ama bişiy olmuyo :) xp plsaydı şimdiye ölmüştü (xp yi kurcalarken 1 saatte çökertmiştim :) kurtarma cd sini takıp r ye basın diyodu :)) vista vista vista :D xp diyenlerin çoğunun sitem düşük geliyordur o yüsden performans alamıyorlar (98 i özledim ama nerdee cd si wardı ama kobay bilgisayarım yok bozmak için :D)
Sadece görüntü için vista kullanan varsa hiç kullanmasın geçsin direk vistaya ne alakası var ramazan_nas vista başlı başınca süper bir işletim sistemi performans olsun güvenlik olsun stabil calısması olsuun görüntü sadece bahane bu özellikler yanında...
Gerçi cogu kişi anladı artık vistanın ne kadar iyi bir işletim sistemi oldugunu.
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
ARKİLER VİSTADA OYUN OYNANIRMI KANKALR OYUN ACILIRMI VİSTADA
- 1
- 2