arkaadşlar vistamı xp mi yorumlarınızı bekliyorum
bence xp
vistamı xp mi???
- 1
- 2
vista (xp'yi unuttum artık;)
vista sp 2 yi çıkarmadan önce geçmem valla o yüzdeb xp:D
vistanın biraz daha zamana ihtiyacı var. bence XP
arkaşlar vistada hep oyun sorunları çıkıyor xp de öyle
sorunlar yok
vista kullanmak çok rahat her şeyi otomatik ve kendisi yapıor bence vista
Bu konuda çok söylentiler var XP mi desen Vista mı? Ben Vista görünümlü XP yi kullanıyom. Ama Vista süper. En yakın zamanda yükleyeceğim
walla bence en iyisi vista görünümlü xp çünkü şu anda çoğu program vistada çalışmıo fakat vistanın theme i süper o yuzden en ii si vista görünümlü
Merhaba
Şu anda xp kullanıyorum.Ama ileride vistaya geçmeyi düşünmüyor değilim.Ama ileridee..
Bencede Xp ama vista kullanmaktayım
vista görünmlü xp ye katılıyorum, şu an için vista gerçek kapasitesine erişememiştir bence xp bile ilk çıktığında nasıldı çoğumuz hatırlarız, xp sp2 yi beklemek gerekir diyen arkadaşada katılıyorum
Saçma bi soru,,,, tamam vistanın eksikleri var ama karşılaştırılmaz.
vistada çalışmayan uygulama yoktur sql veri tabanındada sorun çıkarmıyor sadece yetkileri üst seviyeye çekmek yetiyor oyun demişsiniz ben eski emulatör oyunları bile açıyorum güncellerde yok sorun zaten.o yüzden kullanmayı becerebilene vista kullanamayanlarada xp.vistaya illada hemen adapte olunacak diyede bir şart yok sonuçta az kaldı 2008 şubatına %100 vista uymu diye bir sorun kalmayacak sp1 çıkıyot oyunların hepsi artık dx10 vista için.yazılımlarda aynı şekilde vista dx10 destekli.
beyler 1 gb ram war pc de vista kurulu vista ram ın yarısını kullanıyo diyolar sizce xp yukletiyimmi kararsızım acilen cewap yazın kafayı yicem :D bide saydam pencere görünümünü nerden yapıyoz arkadaslar :D cewaplarınızı en kısa zamanda bekliyorum.hadi eyv.
vista ramn yarısnı kulanıyomu onu bilemem xp yada vista tamamen tercih sana ait bnsana sunu söylim suan 1 gb ram ile vista home premıum kullanmaktaym harddısc 2 böldüm hatta birinde home premıum varken dıyerıne ultımate kurdum ama ertesı gun o bölümü sildim neden dersen yalnızca bırsey test etmek ıcındı saydam penceredn kasıt n demk ıstedıgını tam anlamadım aero özelliğinden m bahsedyosn yoksa
SLM ARKADAŞ BENCE XP VİSTA PCYİ KASIYO YOK İLLA VİSTA YÜKLÜCEM DİYOSAN 2GB RAM OLSUN ANCA ONU KALDIRIR VİSTA 1GB RAM VARSA VİSTA YÜKLEME
bence xp ama yeni kurucağım sistem de ekran kartını büyük ihtimalle 9 serisinden kullanıcam bu da vistayı zorunlu kılarsa ozaman vista alırım.yoksa tabii kii XP .şuanlık =)
eed aero özelliği bakıyom bakıyom denetim masasında öle bi özellik yok bende :S
nightsilvervista ramn yarısnı kulanıyomu onu bilemem xp yada vista tamamen tercih sana ait bnsana sunu söylim suan 1 gb ram ile vista home premıum kullanmaktaym harddısc 2 böldüm hatta birinde home premıum varken dıyerıne ultımate kurdum ama ertesı gun o bölümü sildim neden dersen yalnızca bırsey test etmek ıcındı saydam penceredn kasıt n demk ıstedıgını tam anlamadım aero özelliğinden m bahsedyosneed aero özelliğinden bahsdyrm ama ben denetim masasına baktım hiç öle bişe yok bende :S
- 1
- 2