Yeni bir kullanıcıyım ve intel bir Machintosh kullanıyorum ve içine windows yüklettim.bilgisayrım herşeyi hazır halde elime ulaştı. Visatamın ve officeimin lisanslı olup olmadığını öğrenmek istiyorum ama CD'lerine ulaşamadım. Bilgisayrımda yapabileceim bir test veya lisanslıdır diye yazan bir yer var mı?
Vistamın Lisanslı olup olmadığını nasıl anlarım?
http://www.microsoft.com/genuine ... aspx?displaylang=tr
Arkadaşım yukarıdaki siteye tıkla.Burası Microsoft'un yazılım doğrulama bölümüdür.Sol tarafta Windows ve Office için ayrı ayrı doğrulama yapacağın yerler bulunmakta.Ordaki yerleri tıklayıp yönergeleri takip edersen Lisansının olup olmadığını öğrenebilirsin.Kolay gelsin.Saygılar...
yada bilgisayarım sağ tıkla özellikler dediğinde orjinal ürün sertifikanı göstermesi gerekiyor
arkadaşım bu yapacağın doğrulamalar lisanslı olduğunu göstermez crack diye activation diye birşey var vistanın activation yapılmış haline bu sitelerde kanıyor. yani 3tl lik bir dvd den kurulan vistada orijinal gözüküyor. (tecrübeyle sabittir)
windows 7 de
başlat-çalıştır-winver
yazınca windows7 nin biticeği süre yazıyor..sizde dener misiniz , bakalım çıkıcak mı öle bir şey , çıkarsa resim koyar mısınız ?