Vistanın Disk birleştirmesi neden çok uzun sürüyor. (En az 6 saat) Diğer disk birleştirme yazılımları 5 dakikada bitiyor. AusLogics örneğin. Hangisi sağlıklı?
Vistanın disk birleştirmesi çok uzun sürüyor
aslında bu durum sistem özellikelrinden de kaynaklanıyor.sistem özelliklerine göre birkaç dakika ile birkaç saat arasında değişebiliyor. sistem özelliklerin nedir?
jupiter, windows disk birleştirme üstüne uzmanlaşmış değil. Ama auslogic disk defrag bu iş için yapılmış. Bu yüzden windowsa göre işini daha iyi yapar. Ama hızlı yapıyor diye güzel yapmadığını sanma. Defrag yazılımları içinde en hızlı ve en iyi defrag yapan program Auslogic Defrag'tır. Şahsen kendim denedim çoğunu en iyisinin auslogic olduğunu anladım.
AusLogics Disk Defrag kullan
Uzun süredir kullanıyorum aslında memnunum ama farklı yorumlar yapılıyor. Kararsız kaldım. Kafama takılan AusLogics çok hızlı birleştirme yaparken, Vista saatlerce bitmiyor.
beyazlotus "hızlı yapıyor diye güzel yapmadığını sanma. Defrag yazılımları içinde en hızlı ve en iyi defrag yapan program Auslogic Defrag'tır." gibi bir yorum yapmış. Aklıma yattı. AusLogics kullanmaya devam.
Vista'daki defrag'ın ağır olmasının sebebi, siz çalışırken sizi rahatsız etmeyecek / sistem performansınızı ağırlaştırmayacak şekilde arkaplanda kalmasından dolayı. Sonuçta o anda bilgisayarınızı kullanmıyorsanız, Auslogic daha pratik bir çözüm.