vistanın homa basic sürümünü kullanıyorum sizce iyi mi
en kullanışlı ve performanslı sürümü hangisi
vistanın en güzel sürümü
- 1
- 2
Bütün özelliklere sahip olan en iyi sürümde Ultimate...
Evet ultimate tavsiye ederdim ama fiyatı çok. En iyisi home preminium senin için.emre__ew kullanıcısı için en güzeli home premium :
en iyi ultimate dir. Ama sana fiyatı fazla gelebilir ama bence sen home premium da kal çünkü sende özellik kısıtlama yok
En iyi en çok kullanışlı sürüm ultimate tabiiki de..
home basic vistanın en kötü sürümü diyebilirim, eğer fiyatı çok gelmezse ultimate en iyisidir, ama pahalı gelirse home premıum size tavsiyemdir.
en iyisi ultimate ben kullanıyorum 3 ytl
monsen iyisi ultimate ben kullanıyorum 3

swordmaster_65Bütün özelliklere sahip olan en iyi sürümde Ultimate...

butun ozelliklere sahipte allah askına kacınız tam anlamda bu ozellikleri kullanıyor ... maksat ultimate i pc kaldırıyor demekse o baska bir hadise ... her zaman derim yinede soyluyorum ev kullanıcısı için en uygunu home premium ....
Şimdi bir sürü özellik sayarım ama en basiti dream seceneyi kullanıyorum hocam ;)mustafarslan35
butun ozelliklere sahipte allah askına kacınız tam anlamda bu ozellikleri kullanıyor ... maksat ultimate i pc kaldırıyor demekse o baska bir hadise ... her zaman derim yinede soyluyorum ev kullanıcısı için en uygunu home premium ....
gerçi şuan win 7 kullanıyorum ama.
ya elbette ultimate sürümü daha iyidir fakat ev kullacıları için home premium yeterli bence kasmaya gerek yok...
peki neden home basic kötüahmet79home basic vistanın en kötü sürümü diyebilirim, eğer fiyatı çok gelmezse ultimate en iyisidir, ama pahalı gelirse home premıum size tavsiyemdir.
En basiti Aero denilen Vista'nın tüm o görsel şöleni yok, Media Center falanda yok.silici06peki neden home basic kötü
sadece bunlar mı ?? yani mesela xp home da ağ bağlantıları kurulumunda sorun çıkarıyordu professional da sorun çıkmıyordu onun gibi durumları var mı?
Ben home basic i 1.5 yıl kullandım,1 hafta öncede ultimate yükledim vista nın tadını anca çıkarabildim.
En işlevsel sürümü Ultimate ancak ev kullanıcıları için Premium ile Ultimate fark etmez. Aslında fark eder: boş alan.
Ev kullanıcısı için Premium, iş yeri için Ultimate.
Basic, Xp tarzı gibi. Şeffaf pencere olmayışı kötü.
aloneburockbusinnes daha kapsamlı

şirkette çalışmıyoruz evde oyun oynuyoruz.gerçi senin işine yarıyorsa en iyisi odur sana göre. ama ev kullanıcıları için premium
ben sp1 entegreli diye ultimate kullanıyorum yoksa home pre iyidir.
arkadaşlar boşuna nefes tüketmeyelim ms bunları özelliklerine göre yapabileceklerine göre sıraladı en kotusu starter en iyiside ultimate :D hayla en iyisi premium demeyin:D
Vista starter bence en guzel surumu.Burdaki olayı anladınızmı size yetmesi önemli.Ben sadece internete giriyorum ve bir işletim sistemine o kadar para veremem bunun için.Bir numara starter.ikincisi home basic en harikasıdır.oyun oynamak için idealdir.Ultimatete diğer özellikler binince oyunlarda donmalar takılmalar oluyor.Bilgisyarın önemi buyuk tabiiki.
- 1
- 2