Vista+OS+X Silmek istiyorum

HPQ-User
09-05-2008, 12:59   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

dehlo sormuş:
mrb dun bu siteden bu programi yukledim:Vista+OS+X simdi kaldirmak istiyorum hosuma gitmedi ancak program ekle kaldirda yok sadace program fileste bir doayasi var  sizden bu programi kaldirmak yani silmek istiyorum  tsk ederim

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
mrb pc: dell ınspıron 8600 1.4  mhz 1cb ram 160 cb hdd 256 ekran karti nvidia geforce fx go 5200 leptop

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506; .NET CLR 3.5.21022; MSN Optimized;TR)

dehlo
16-05-2008, 12:13   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj

mrb bir haftadir bilen olmadi ha  uzmanda bilmiyor):):) ya cok basitmis program filesteki dosyasini silin tamammis..birdaha uzmana sormayacagim tsk

silenceandsilence
31-12-2008, 01:18   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
275 mesaj

Bende de aynı sorun var ama ben giriş ekranındaki sistem özelliklerindeki vista os x edition ve os x logosunu kaldıramadım peki sen nasıl yaptın bir anlatırsan sevinirim

physfg
31-12-2008, 04:01   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,686 mesaj
dehlo
mrb bir haftadir bilen olmadi ha  uzmanda bilmiyor):):) ya cok basitmis program filesteki dosyasini silin tamammis..birdaha uzmana sormayacagim
sen hiç filmlerde falan bilgin-kahin in net cevap verdiğini gördün mü? yok .neden? bazı şeyleri senin araştırıp bulman için fırsat tanınır...

herşeyi devletten beklememek lazım.

uGuR.uK
31-12-2008, 12:01   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

ekle kaldırda kaydı olmasada başka yerlere bakabilirsin; o klasörün içinde yada "C:\Windows\Installer" klasöründe bir uninstall dosyası vardır. tabi C:\Windows\Installer dizininde tüm yüklü uyuglamaların kaldırma araçları kodlanmış şekildedir tek tek bakman gerekir. eğer onlarda bulamazsan sistem geri yükleme yapmayı deneyebilirsin. oda olmadı yüklediğin programın klasöründe yedek dosyalarıda vardır eski sisteme ait, onları güvenli kipte orjinal konumlarına kopyalar, o klasörü ordan siler ve varsa herhangi bir uygulaması onuda başlangıçtan kaldırırsın. oda olmadı formatla yeniden sistem kurarsın artık.

edit: ilk dediğim doğruymuş bak, üretici sitesine baktım bu var; How do I Uninstall the Program?
Removing the software pack is as easy as 123.Open the Vista OS X Folder and open "Uninstall Vista OS X" and follow the instructions.
yani diyor ki "Vista OS X" klasörünü açın ve "Uninstall Vista OS X"i açıp talimatları izleyin.Göz kırpma

Son Düzenleme: uGuR.uK ~ 31 Aralık 2008 12:03