Bende vista home premium vardı.İnternetten vista ultimate indirdim ama bi türlü açılışta dvdyi görmüyo bios ayarlarında 1. dvd okuyucu 2. harddisk şeklinde ayarladım ama bi türlü dvdyi okumuyor.? Bir diğer sorumda boot nası yapılır yani ultimate ve diğer driverlar yükleyince ultimate olarak recovery dvdsi oluşturmak istiyorum ne yapabilirim?
Vistaya dönüş
peki dvdyi açılışta nasıl başlatıcam?
dvd açılışta neden çalışmıyorki ben onu anlamadım?
dvdyi pcye tak pc açıkken formata başla vistada sorun olmaz..
maalesef olmuyor dvdyi 1. sırayada aldım ama okumuyor,açılışta bişey yapmak gerekirmi bunların dışında?
bilgisayar açıkken herangi bir cd yada dvdyi okuomu . okuyosa vistayı tak içine gir setup var oraya çift tıkla yüklemeye başla.
İNTERNETTEN İNDİRDİĞİN ULTİMATE (HATTA ŞU ANDA BENDE KULLANIYORUM AYNISINI ;)) DOSYASI BİR .İSO DOSYASIDIR VE NERO GİBİ DVD YAZICI BİR PROGRAMLA "KALIBI DİSKE YAZDIR" SEÇENEĞİNİ SEÇEREK BU .İSO DOSYASINI DVD YE YAZDIR. O ZAMAN BOOT EDECEKTİR. KOLAY GELSİN...
zaten iso dosyasını çevirip öyle yazdırıyorum normal windows ortamında kurulum yapıyo ama açılış sırasında okumuyo bunun yanında mac kurmuştum o dvdleri okudu kurdu mac çalıştıda bikaç işimi halledip tamamen mace geçicem ama bu zaman zarfında vistayı kullanmalıyım :-)) bendeki home premıum dvdsini normal olarak okuyor ama vista ultimate oldumu okumuyo nedense?
O ZAMAN SENİNKİ BOOTABLE DEĞİL DOSTUM BENDE ULTİMATE İ İNTERNETTEN İNDİRİP .İSO YU CD YE YAZDIRDIM BENİMKİ BOOT EDİYOR. BU ARADA ONUDA TORRENTZ.COM DAN BULDUM İHTİYACIN OLURSA BURADAN İNDİR FAKAT ULTİMATE FALAN FİLAN BU VİSTALARIN TAMAMI TIRIŞKA DOĞRU DÜRÜST CODEC LERİ BİLE YOK BUNUDA SÖYLEMEDEN GEÇMİYİM DEDİM...