Arkadaslar ben xp kullanıcısıyım..google da aradıgımda yine chip forumdan cıkan birkac sayfa wer 2007 yılında xp demişler o donem oyleydi gercekten vista sorundan baska birsey degildi cogunlukla..ama malum 2010 a giricez windows 7 yükletilebilcek biryer yok :) bende vista yükletmeyi düşünüyorum.sorum su..xp den sonra vistada daha rahat edermyim yoksa xp yi aratıyor mu :) A-DATA (2*1GB) 1066 Mhz ram im war pc de yeter sanırım..yaptıgım işler internet ve bilgisayar oyunları..bunlarda sıkıntı yasarmıyım acaba açılmasında weya oynanmasında sorun olarak..directx 10 ayrı bir dünya cünkü oyun olarak :)
Vistaya geçiş düşünceleri
dostum vista yerine win 7 yi kesinlikle tavsiye ederim win 7 çıkmadan kullanmaya başladım vista dan daha az sorun yaşayacağından eminim, ayrıca win 7 yi yükletebilecek doğru dürüst bir yer yok demişsin inan bana hiç bir işletim sistemi bu kadar kolay ve rahat kurmamıştım her şeyi kendi yapıyor arkana yaslanıp bekliyorsun en güzeli sürücüleri otomatik kendi yüklüyor bir win 7 dvd si indirip yada temin edip denemeni tavsiye ederim
ben vistayı tercih etmiyorum şimdilik xp ile devam et windows 7 bulunca win 7 yükle vista berbat
Vista Yerine WİNDOWS 7 öneririm.
sagolun arkadaslar :) araştırdım bende biraz windows 7 cok pahalı vs derken neyseki 200tl ye buldm artık :) home premium 64 bit (OEM) almayı düşünüyorum biraz para biriktirip sonrada windows 7 inşallah :) teşekkürler herkese