Vista ultimate kullanıyom ingilizce malesef türkçe yamasını indirmek istiyom 0 ingilizcem olduğu için bulamadım sitesinden acaba direk link verebilirmisiniz?
Vistaya türkçe yama lazım...
- 1
- 2
maalesef şu an için türkçe yama daha henüz yok en azından ben bilmiyorum belki bilen arkadaşlar vardır ama zannetmem xp olsaydı yama hazır ama vistada henüz çıkmadı yama
ingilizcen 0sa niye ingilizce vista kurdunki.ultimate dvdsi 20ytl bul bi yerden kullan
BENDE TR YAMASI VAR ULTİMATE İÇİN İSTEK OLURSA YAYINLARIM
10 İSTEK OLURSA YAYINLARIM ÇÜNKÜ 140 MB YAKIN
valla yayınlarsan çok sevinirim 2 hafta sonra eve dönüyom netten mahrum kalcam onun için acele lazım bu dil paketi şimdiden teşekkürler
bilmiyodum ingilizce olduğu türkçesinide bulamdım netten de indirilmezki kota da dayanmaz ona sinirde...
hamza12310 İSTEK OLURSA YAYINLARIM ÇÜNKÜ 140 MBArkadaşım böyle bir paylaşımın forum ve üyeler adına faydalı olacağını biliyorsun.Bence 10 kişi olmadan paylaşsan daha iyi olur.Bilgi paylaştıkça çoğalır.
Benim nedenim farklı Bilgisayar okuyom kendimi geliştirmek için tüm işletim sistemlerine el atmaya çalışıcam bunu türkçe yapim pardusuda kurcam ingilizcemi geliştirme işini sonrya bırakıyom türkçesini öğrenim ingilizcesini öğrenirim şu anda bulunduğum yerde net varken indirm diyom 2 hafta sonra bulamıycam o yüzden bilen varsa linkini versin direk indiriyim
yardımlarınızı bekliyorum...
slm arkdaşlar tmm yayınlıyacamda nasıl yayınlıyoruz bilenler anlatsın 143 mb gibi bi şey
arkadaşlar yama nerde ben göremiyorum banada lazım yama
kardeş,bilgini paylaşki bilen çoğalsın...
e-mule programın varsa;program files/e-mule/incoming dosyasına kopyala ordan çekebiliriz.yalnız o dosyaya ne adla kopyaladıını burda belirt ki biz o isimle emuleye arama yaptıralım
tamam başlıyorum kardeş e-mule ile işe en yakın zamanda hazır
hamza sadece ultimateninmi var yoksa diğer sürümlerde varmı eyer varsa yayınlarsan sevinirim
Arkadaşlar ben dün home basic aldım bide ultimate var bekalım nasıl yayınlıyacam onunla uğraşıom şimdi.
hamza arkadaşım yanlış anlamadıysam home bascinde türkçe yaması var demek istedin bende almanca var eğer böyle bir şey varsa nerden nasıl indirdin yada bunu paylaşabilirmisin,eğer böyle birşey varsa sana ne kadar teşekkür ve dua etsem az doğrusu,
NE DEMEKTE BEN KORSAN ALMAK GİBİ OLMASIN AMA TÜM VİSTA SEÇENEKLERİ 5 YTL BEN İSTANBUL EMİNÖNÜNDE OTURUYORUM SENDE YAKINSAN BİR ŞEYLER YAPARIZ.
arkdaşlar ultimate de yama kuruluyor ama home basıcde kurulmuyor yeniden işletim sisetmi kurmanız gerekecek ultimate bugün yada yarın burda fakat basic uzun sürecek.
vistanın korsan cd alırken tr yaması setupla birliktemi yoksa ayrı bir dosyadanmı çıkıyor?
İSTEĞE BAĞLI O İSTERSEN 8 DİL PAKETLİSİNİ ALIR DÜZENLEYİP KURARSIN
https://www.chip.com.tr/forum/vista-tr-yama_t31496.html ARKDAŞLAR BU KONU İÇİN BURDA SİZİ BEKLİYORUM
arkadaslar sonunda windows vistanın tr yamasınıda cıkarmıs su anda update ediyorum 147 mb filan
- 1
- 2