slm arkadaşlr ben vista kullanıyorum ona win 7 makyaj yapmak isitiyorum.googlede tanıttığımda adam akıllı birşey bullamıyorum.
yarsım ederseniz sevinirim
slm arkadaşlr ben vista kullanıyorum ona win 7 makyaj yapmak isitiyorum.googlede tanıttığımda adam akıllı birşey bullamıyorum.
yarsım ederseniz sevinirim
Son Düzenleme: melen ~ 07 Ağustos 2009 15:01
arkadaşlar bu makyajları yaparak w7 nin özelliklerini de aktarabiliyormuyuz yoksa sadece w7 görünümü mü verebiliyoruz _?
ayıp ya mesaj ayısını artırmak için neler yapıyorlar ne olacak eline ne geçecek...
hayır yaaa ne alaka bn bir an sinirlen dim o yüzden boşu boşuna kaydetttiğim mesajları geri kazanmak için yaptım rahatsız ettiysem özür dilerim ama biraz da haklıyım çünkü yok yere 5 mesajım gitti ayrıca dier forumlarda ki gibi rap olsa daha güzel olurdu ama burası bi teknoloji portalı rep e felan gerek yoq sonuçta bilgimiz artmıyo ya rep e göre xD
kaybolan 5 msjı başkalarına yardım ederek çoğaltabilirdin benim de bir ara gitti ama ben senin gibi yapmadım aksine daha dikkatli oldum boş cevaplar yazmamak için
yoo genelde boş cevaplar yüzünden gidiyor ya da silinen bir konuyla beraber her neyse..
...ayrıca dier forumlarda ki gibi rap olsa daha güzel olurdu ama burası bi teknoloji portalı rep e felan gerek yoq sonuçta bilgimiz artmıyo ya rep e göre xD
Burası bazı diğer forumlardaki gibi insanların rep için birbirine yardımcı oldukları yada bu gereksiz amacı taşıdıkları yer değil...
rep sisteminden nefret ediyorum...