arkadaslar vistanın fiyatı ve nerden temin edebileceğimiz konusunda bi fikri olan varmı
vistayı nerden temin edebiliriz
Bildigim kadariyla daha satisa sunulmadi.
Walla bnde çok merak ediyorum.Alıcamda bulamadım...
Cevaplasın bri...
Vista'nın fiyatı korsanlığa özendirecek kadar yüksek. Yabancı siteler ön sipariş (pre-order) kabul ediyorlar.Google'dan bi aratın.
Microsoft Windows Vista Home Premium FULL VERSION [DVD] Fiyatı 250 $ :|
keNNyMicrosoft Windows Vista Home Premium FULL VERSION [DVD] Fiyatı 250 $ :|Korsani bedava.İlerde orjinale cevirmenin yollarini da bulurla.250$a ekra karti lırım islemci alırım ve ya yeni anakart alirim.
ufuksson derece haklı o parayı hayatta vermem.keNNyMicrosoft Windows Vista Home Premium FULL VERSION [DVD] Fiyatı 250 $ :|Korsani bedava.İlerde orjinale cevirmenin yollarini da bulurla.250$a ekra karti lırım islemci alırım ve ya yeni anakart alirim.
arkadaslar içinizde bilgisayar müh olacak varmı bilmiyorum ama ben ilerde müh olacam evet vista pahalı olabilir ama bu bizim onun korsanını almamızı gerektirmez demi biz korsan aldık ca korsan büyür ve durdurulamaz hale gelir.
rapidde fullu var ben şimdi 64 bitlik sürümünü indiriyom. google aratabilirsiniz
Microsoftun sitesinden temin edebilirsin rapidden temin edebilirsin
Bazi siteler var 10$ veriyosun uye oluyosun herseyi indir vista tum parali seyler var bedavaya
Omur boyu uyelik virus yok icin rahat ben uyeyim mesela cok guzel
mail gonderisieniz veriyim sitenin adresini
Tesekkurler
Arkadaşlar Vista bencede pahalı bir program ama korsan kullanmak da ucuz değil..Bildiğiniz gibi KUL HAKKI nı ALLAH bile bağişlamıyor..Çok pahalıysa kullanmayın daha iyidir bence..hem isterseniz her 30 günde bir formatlayın yada ''initial grace period'' denen deneme sürecini sıfırlayın ve bir ay daha kullanın..
VİSTA ile Herşey çok daha güzel olacak....
arkadaşım haklısın ancak kusura bakmasınlar ama fiyatları bukadar uçurarak kendileri korsana özendiriyorlar sonuçta.ürünün ilk piyasa çıkışındaki fıyatı yüksek tutup ileride düşürmek yerine cazip ve uzun süreli fiyat belirleseler bence asıl ozaman korsana biraz olsun angel olabilirler sannnımca.
korsan olayı hiç bir zaman bitmezki
Fiyatları çok da uçuk görünmüyor. Şimdi alacan bi Vista Home Basic, efendi efendi takılıcan 4-5 sene. Vereceğin 100 dolar, sana senede 20 dolara, ayda 1.5 dolara gelecek. Ama yooook, biz illa Ultimate alıcaz. Yok ya?! Ne kadar ekmek, o kadar köfte kardeşim.