benm laptopum var ve vista home kullanıyorum.bunu xp'ye çevirmek istiyorum.2gb ram, 200 gb harddisk ve 2.10 ghz özellikleri var xp cd'de var. acaba pc'de herhangi bi zarar olur mu?
vistayı xp'ye çevirme
vistadan xp'ye geçiş için en önemli ve can alıcı nokta driver sorunudur.yapmanız gereken ilk önce laptop üreticinizin sitesinden kullandığınız laptopun xp driverlerinin olup olmadığını araştırmaktır.eğer xp driverleri bulamazsanız xp'ye geçmenizin bir anlamı olmaz
arkadaşın dediği gibi formattan önce driverlerı buursan coook ii olur ama laptopun warsa driver CDin de wardırr
bana göre Xp daha ii ama bazılarına görede Vista herkesin düşüncesi faklı olabiirr
bence 1 sorun yaşaamazsın
daha önce 1kaç kere vista bigisayaralrı XXP ye çewridimm
arkadaşım pc nin özellikleri güzel hiç korkmadan çevir daha iyi olur vista sürümü tamamlamadıgı için pc yi yorar
driver sorununa gelince driver yedekleme programları var internetten ten araştırıp bulabilirsin hemde anlarımlı çok basit;);)
arKadaşlar lütfen yardım edin forum lara koymuştum wista Leptop war Xp çevirdim ama abim YereL Disk (D) SiLmiş Abim Bana Yardım Edin arKDAŞLar Xp yaPmaM lazım bilginiz warsa driver filan anlatın = lazketap_ilker@hotmail.com