işletim sistemim vista home premium sp1. ben şuanda yüklediğim oyunlarda hiçbir sıkıntı çekmedim
Vistayı XP'ye çevirme(laptopta!)
- 1
- 2
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,219 mesaj
Son Düzenleme: farukdgn ~ 13 Ağustos 2009 11:38
Yıllanmış Üye
1,219 mesaj
öncelikle bana yardım edebilecek arkadasların hepsine teşşekkür ediyorum sorunum şu: acer laptop bilgisayar aldım bunun içerisinde vista yüklü olarak verdiler memnun kalmadım xp ye çevirmek istedim bios ayarlarını yaptım kuruluma başlarken mavi ekran hatası veriyor her türlü yolu denedim sizlerden rica ediyorum eger bir bilginiz varsa paylasın...bios ayarlarını değiştirmeden yap bakalım şöyle:
1- Xp cd sini tak(bilgisayar açıkken)
2-bilgisayarı yeniden başlat
3-ekran da acer yazdıktan sonra F8 tuşunu basık tut biraz
4-çıkan listeden DVD yi seç
5- "Önyükleme için bir tuşa basın...." yazınca birşeye bas
Söylediklerimi dene...
Taze Üye
2 mesaj
önyükleme için bir tuşa bas dio zaten normal format atarken altta bişeler yüklüo ya orda tıkanıyor kuruluma yada formata geçmiyor mavi ekran geliyor karsıma kafayı yiyecem yaw
Taze Üye
1 mesaj
önyükleme için bir tuşa bas dio zaten normal format atarken altta bişeler yüklüo ya orda tıkanıyor kuruluma yada formata geçmiyor mavi ekran geliyor karsıma kafayı yiyecemya aynı dertten ben de muzdaripim kafayı yıyecem sp2 sp3 ne kadar varsa xp cd denedim.
vistayı bir türlü formatlayıp xp yükleyemedim bilen biri yardım ederse çok sevinirim.
Taze Üye
3 mesaj
arkadaşlar bende pc ye orjinal cd den vista home premium yükledim ama memnun kalmadım benm sorunum şu xp cd sini takıorum bana''bilgisayardaki sürüm kurcağınız sürümden yeni olduğu için kura devam edilemiyor'' dior lütfen bana basit bi şekilde acıklarmısınız şimdiden cok teşekkürler
Taze Üye
3 mesaj
mustafa cevap yazdığın için saol ama senn bu dediğin olmuyo zaten bu hatadan dolayı bnm pc normalde format cd si taktığında direk kendisi cd den başlıodu ama şimdi yükleyeceğim sistem xp olduğu için yani vistadan eski sürüm olduğu için başlatılmıo
- 1
- 2