slm arkadaşlar ben meslek lisesi bilgisayar programlama öğrnecisiyim fakat iyi bir şekilde program yazamamıyorum. lütfen bana bir yol gösterin ne yapcam ben yaa... ayrıca başka diller de öğrenmek istiyorum. çok iyi olmasa da html biliyorum. lütfen yardımcı olun. tşk...
visual bacic
yeni üye olduğum için konuların az çok yerlerini bilmiyorum.ben henüs mezun oldum.(bu sene)html, basic gösterdi öğrtmenimiz ama ben basici anlamadım. php az çok kendi çabalarımla öğrendim, css bu kadar ama ben bişiler öğrenmek istiyorum. inş...
07BENER07 kaynak için ve PcMaKeR yorum
için teşekkür ederim.
vb basit bi dil ilk vb yi çöz diğerleri işlemlerin farklı kodlerla yazılması farkları denebilir
Bazen öğretmenlerde iyi bi şekilde bilmiyorsa ( basic,c# vs.) öğrencilerinin anlama oranı o denli düşük oluyor.Bzim okulda bi öğretmen vardı. vb.net süper derecede biliyordu. Sınıfta o anlattığı zaman herkes anlıyordu. Allahtan bir yıl bize ders verdi onan sonra başka bir öğretmen geldi hemde 3 tane hiçbiri bişi bilmiyordu milli eğitim modüllünün aynısını okutup aynı örnekleri yaptırıyordu.Bir soru sordunmu forumlardan araştır diyordu. Öğretmen böyle bişi dermi ya. Boşu boşuna devletten para alıyorlar.o yüzden vb.net iyi biliyoruz ama c# çok kötü oldu bizim için.
İnterntte visual basic eğitimi veren birçok site ve kaynak bulabilirsin. takıldığın biyer oldumu forumda bizlere sorabilirsin.