TheCaPRaZ sormuş:
Visual Studio 2005 Kurup yine her zamanki gibi kodlar içinde kaybolmak istiyordum ama Visual Studio 2005 'i kurdugum zaman internet explorer'da sorun yaşıyorum bagzen baglanmıyor bagzen ise takılıp kalıyor tabiki bunlar Visual Studio 2005'i kurmadan önce kaynaklanıyor kurmadıgım zaman gayet internet'e baglanabiliyordum sanırım visual studio kendi içerisindeki localhost'dan kaynaklanıyor localhost iexplorer.exe içerisine port açıp normal internet baglantısını kesiyor olabilir bide just debugger filan var onlarıda sildim web ayarlarını filan sıfırladım proxy ile baglandım ie 'nin versiyonunu yükselttim ama olmadı chkdsk /f scan disk kaç defa yaptım hatırlamıyorum en son çagrem sistemi çalışır halde onarmaktı windows xp cd'sini takıp sfc/scannow çalıştırdım buda bir fayda göstermedi diğer taraycıları yükleyip kullandım ama ie kadar hoşuma gitmedi yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim zaman ayırdıgınız için..
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
500gb hdd
4gb ddr ram
1gb ekran kartı
pentium qcore 2,67 ghz
windows xp professional x64
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)