iyi günler
visual studio 2008 ile java dili ile asp.net web sitesi programlama vb şeyler yapmak istiyorum lakin asp.net java (yada J#) hakkında pek bir bilgi nette bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Dostum, sen bu sevdadan vazgeçerek hem dünyaya hem de kendine iyilik yapabilirsin.
1. sebep : J# daha çok java dilini bilen yazılımcıların microsofta geçmesi için düşünüldü.
2. sebep: J# ile yazacakların sadece .net framework ve explorer yüklü makinlarda çalışır.
3.sebep :Java ile yazarsan tüm browserlarda çalışır ayrıca daha hızlı çalışır.
4.sebep :Microsoftun tekel olması demek teknolojinin yavaşlaması demek...Microsoft teknoloji üreten değil teknolojiyi kopyalayıp çoğaltan bir firmadır. Fikir suçlusudur hemde ergenekondan bile daha tehditkardır :D
5.sebep :Javayla ilgili kaynaklar sınırsız denilebilir. İlla niyetliysen 2-3 sene bekle microsoft J# %1 olan browser programlama payını %15'lere çıkarsın
Bunlar benim görüşüm...Kolay gelsin...
Kardeşim senin dediklerine katılıyorum lakin kullanmam şart asp.net c# vb.net de yazılabiliyo belki bildiğim yanlıştır ama 20 ayrı dilde kullanılabiliyormuş j# da visual studio 2005 den beri yok olsada kodlar bildigin java ile değil kesinlikle önermiyorum ama hala java ile asp.net web siteleri oluşturamıyom olmadı jsp den gitcem teşekkürler cevabın için...