VLC Media Player Hakkında Bir Soru

Teenagers
02-05-2008, 15:12   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

Pc de yaptıklarımızın yani ekranın videosunu çeken programları biliyoruz bunlardan Camstudio ve SnagIt 8 ile çektiğim ekran görüntülerimin videolarını vlc media playerde izleyemiyorum ses var görüntü yok winampta açim dedim ve açıldı bu ufak sorunu nasıl düzeltebilirim bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

eolos
02-05-2008, 15:47   |  #2  
Yıllanmış Üye
2,036 mesaj

klite codec pack kur bilgisayarına bide media player clasicle dene

VOY
02-05-2008, 15:56   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
922 mesaj

benim anladığım kadarıyla senin çektiğin vidolar eğitim vidosu. Bunları yapan programlardan biri wink  .bunlarla yaptığın video lerı internet tarayıcında seyredebiliyorsun.Gülüş

Teenagers
02-05-2008, 16:01   |  #4  
OP Taze Üye
8 mesaj
poet665
benim anladığım kadarıyla senin çektiğin vidolar eğitim vidosu. Bunları yapan programlardan biri wink .bunlarla yaptığın video lerı internet tarayıcında seyredebiliyorsun.
hıı öle oluyo yani peki teşekkürler:) ingilizce bilseydim vlc nin forumunda bu durumu söylerdim beni takarlardı veya takmazlardı :)

Son Düzenleme: Teenagers ~ 02 Mayıs 2008 16:04
tiwiak
02-05-2008, 18:13   |  #5  
Yeni Üye
32 mesaj

VLC de oynatmak istediğiniz video uzantıları için ayrıca codec yüklemiz gereklidir.

Eğer vista işletim sistemine sahipseniz size tavsiyem Vista Codec Pack i kurup indirmeniz, eğer Xp işletim sitemi kullanıyorsanız yukarıda da arkadışın belirttiği gibi K-Lite codec pack işinizi görmenize yardımcı olucaktır.

vista codec pack donload linki:

K-Lite codec download linki:

Sevgi ve Saygılarımla....

Teenagers
02-05-2008, 18:42   |  #6  
OP Taze Üye
8 mesaj

Yoo ben bütün videoları oynatıyorum zaten özelliği bu vlc nin arkadaşın ve sizin dediğiniz k-lite codec pack ide biliyorum ama ben bi programda açsın istemiştim bi yolu varsa tamam yoksa yok :) yinede ilginiz için teşekkür ederim bi kaç forumda bu konuyu açmama rağmen bitane bile mesaj gelmedi ilgilenmeniz yeter,zaten önemlide bi sorun değildi benim için :)