Pc de yaptıklarımızın yani ekranın videosunu çeken programları biliyoruz bunlardan Camstudio ve SnagIt 8 ile çektiğim ekran görüntülerimin videolarını vlc media playerde izleyemiyorum ses var görüntü yok winampta açim dedim ve açıldı bu ufak sorunu nasıl düzeltebilirim bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
VLC Media Player Hakkında Bir Soru
klite codec pack kur bilgisayarına bide media player clasicle dene
benim anladığım kadarıyla senin çektiğin vidolar eğitim vidosu. Bunları yapan programlardan biri wink .bunlarla yaptığın video lerı internet tarayıcında seyredebiliyorsun.
poet665benim anladığım kadarıyla senin çektiğin vidolar eğitim vidosu. Bunları yapan programlardan biri wink .bunlarla yaptığın video lerı internet tarayıcında seyredebiliyorsun.hıı öle oluyo yani peki teşekkürler:) ingilizce bilseydim vlc nin forumunda bu durumu söylerdim beni takarlardı veya takmazlardı :)Son Düzenleme: Teenagers ~ 02 Mayıs 2008 16:04
VLC de oynatmak istediğiniz video uzantıları için ayrıca codec yüklemiz gereklidir.
Eğer vista işletim sistemine sahipseniz size tavsiyem Vista Codec Pack i kurup indirmeniz, eğer Xp işletim sitemi kullanıyorsanız yukarıda da arkadışın belirttiği gibi K-Lite codec pack işinizi görmenize yardımcı olucaktır.
vista codec pack donload linki:
K-Lite codec download linki:
Sevgi ve Saygılarımla....
Yoo ben bütün videoları oynatıyorum zaten özelliği bu vlc nin arkadaşın ve sizin dediğiniz k-lite codec pack ide biliyorum ama ben bi programda açsın istemiştim bi yolu varsa tamam yoksa yok :) yinede ilginiz için teşekkür ederim bi kaç forumda bu konuyu açmama rağmen bitane bile mesaj gelmedi ilgilenmeniz yeter,zaten önemlide bi sorun değildi benim için :)